2024 május 15

Versenyben a startupok

A Loffice és az OXO Labs által indított eseménysorozat első győztese 15.000 eurós finanszírozásban részesül, valamint Budapest leginnovatívabb irodájaként számon tartott Loffice falai között vehet részt az OXO Labs fél éves akcelerátor programjában. Az idei SM 2015 konferencián a startupok minden eddiginél nagyobb szerepet kapnak, és önálló szekcióban szólaltatják meg a szcéna olyan nemzetközi nagyágyúit, mint a Twitter, az IDEALondon és az Indiegogo szakértői.

Már csak két napig jelentkezhetnek a hazai és nemzetközi induló vállalkozások az SM 2015 konferencián útjára induló CEE Lift Off!-ra. A verseny célja, hogy a kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait gyűjtse össze Budapesten április 8-án. A shortlistre bekerülő startupok közül Bán Zoltán (Tőkepartner Kockázati Tőkealap-kezelő), Christoph Prinz (angyalbefektető), Halász Iván (Finext), Marc Sommer (Deutsche Telekom) és Marius Ghenea (3TS Capital Partners) nevével fémjelzett zsűri választja majd ki a győztest, aki az OXO Labs által biztosított fél éves akcelerátor program és 15.000 eurós finanszírozás mellett Budapest leginnovatívabb irodájában, a Lofficeban tölthet el 6 hónapot.

Az idei SM 2015 konferencia minden eddiginél nagyobb hangsúlyt helyez a startupokra, amelynek eredményeként olyan nemzetközi és hazai sztárelőadók lesznek az eseményen, mint Alastair Moore, (IDEALondon, UCL Advances, The Mobile Academy), Rita Parada (Twitter), Somlai-Fischer Ádám (Prezi), Clyde McKendrick (POSSIBLE UK) vagy Konrad Lauten (Indiegogo).

Bővebb információ és jelentkezés a CEE Lift Off versenyre: http://www.ceeliftoff.com

Az SM 2015 konferencia további programjai: http://smconf.hu/