Az ENEFI Vagyonkezelő Nyrt. az alábbiak szerint hozza nyilvánosságra soron következő rendkívüli Közgyűlésének előterjesztéseit, határozati javaslatait, az összehívás időpontjában meglévő részvények és szavazati jogok számára vonatkozó összesítéseket.

I. ÖSSZEFOGLALÓ:

A Társaság Igazgatósága a Síaréna Kft. turisztikai és az ENEFI csoport marketing alapú tevékenységének átszervezéséről döntött a korábban közzétett stratégia alapján.

A Síaréna Kft. megfogalmazott stratégiájának legfontosabb eleme, hogy a jelenben rendkívül sikeres téli szezon bevétel termelő képességét kiterjessze a teljes évre, hiszen a Síaréna folyamatos tevékenysége számos fejlesztési potenciállal rendelkezik és képes a csoport fejlődésének hosszú távú biztosítására.

A Társaság a fenti célok megvalósítása érdekében a Síaréna Kft. ügyvezetőjévé választotta és a Társaság Igazgatósági tagjának jelölte dr. Paksi Piroskát, akinek feladata az operáció felkészítése a Síaréna Kft. négyévszakos működésére, a Síaréna üzemeltetési hatékonyságának növelése, működési, üzleti terv megfogalmazása, beruházási stratégia megalkotása és végrehajtása.

A Társaság a fentieken túl központosította a marketing és PR tevékenységek ellátását. Az Igazgatóság hisz abban, hogy dr. Paksi Piroska szakmai tapasztalata és ügyfélközpontú szemlélete hajtómotorja lehet az ENEFI turisztikai céljai megvalósításának, mind az ENEFI-ben, mind leányvállalataiban.

A közgyűlés napirendjére és a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Társaság a sípálya területére hívta össze közgyűlését.

A rendkívüli közgyűléshez kapcsolódó dokumentumok:

2021.07.09. – Közgyűlési előterjesztés

Alapszabály tervezet

Javadalmazási politika

Felügyelőbizottság és Auditbizottság jelentése