A sáv tetejét tesztelte az MTelekom árfolyama a tegnapi nap folyamán, de kitörésre ezúttal sem került sor. Jót tenne a papírnak egy mélyebbre nyúló korrekció, ami továbbra is a favorizált forgatókönyv, de a kitörés lehetősége sem elvetendő teljes mértékben.

15 perces

Erősödni tudott az MTelekom árfolyama is, a sávból azonban ezúttal sem tudott kitörni, 421-nél akadt el ismét az erősödés. Változatlanul a sáv széleit érdemes szemmel tartani, hiszen 410 szignifikáns letörése 400 irányába indíthat korrekciót, míg 420 áttörése esetén akár folytatódhat az utóbbi időre jellemző emelkedés. Jelenleg az előbbi a favorizált forgatókönyv, 400 tesztelése, vagy akár mélyebb korrekció kifejezetten jót tenne az árfolyamnak, amit elsősorban a napos charton figyelhetünk meg.

MTELEKOM 15perces

Napi

Folytatta a bő 10 pontos sávban történő kioldalazást az MTelekom, így nem okozott komolyabb meglepetést az árfolyam. Az RSI változatlanul a túlvett zónában tartózkodik, a csatorna aljáig történő korrekció már jótékony hatással lehetne az indikátorra, a lélektani szinttől pedig újult erővel rugaszkodhatna el, de a 380-as támaszhoz történő korrigálással sem adódna különösebb probléma a pozitív technikai képben. A támaszok mellett azért érdemes 420-ra is figyelni, hiszen ha még van szufla a papírban, akkor áttörésével még előfordulhat, hogy ismét nekilendül az emelkedésnek a papír.

MTELEKOM Napi

Heti

Nem tudott tovább emelkedni a rally után az MTelekom árfolyama, 420-nál változatlanul masszív ellenállás áll az útjában, hiszen itt húzódik a hosszú távú emelkedő csatorna teteje. Emellett az RSI itt is a túlvett zónánál tartózkodik, összességében várathat magára a további erősödés ezen a héten is. Kisebb korrekció esetén a 400-as lélektani támasz könnyen tesztelhető lehet, és ha marad a bullish hangulat, innen ismét 420 irányába veheti az irányt, míg letörése esetén mélyebb korrekció következne.

MTELEKOM Heti