Te is utálod, ha az új sneakereden megjelennek az első ráncok, és nem tudsz velük mit tenni? Ez szinte ugyanannyira idegesítő, mint amikor az arcunkon történik mindez. Ahogy a bőr esetében, úgy szerencsére a cipők kapcsán is lehetőség van arra, hogy ezt megelőzd, esetleg javíts a helyzeten. Azok a lépők, amiknek a felső része bőrből készül, minden esetben ráncosodnak, így már az elején fontos, hogy ügyelj annak ápolására.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan távolíthatod el a sneakeredről azokat a fránya gyűrődéseket. 

Ezzel próbálkozz a ráncok ellen!

Ha sosem vettél még magadnak korábban bőrből készült lábbelit, akkor tuti meglepetésként ér, hogy egy idő után egyes részeken megjelennek az első ráncok. Minél többet viseled, annál előbb találkozol velük, amik először csak a festést érintik, később azonban a bőr is kezd fáradni. 

A True to Sole Sneaker Shields ráncok elleni készítménye segíthet abban, hogy megakadályozd a ráncokat, vagy legalább valamennyire kitold azok megjelenését. Egy drága lépőt ugyanis nem árt a lehető legkorábban megvédeni az esetleges sérülésektől, így ugyanis sokkal tovább marad épségben. Ha tehát nemcsak azért vetted, hogy mutogasd a polcon, akkor muszáj lesz időben cselekedned annak érdekében, hogy sok évig viselni tudd. Az ugyanis nem megoldás, hogy egyáltalán nem hajlítod a lábad lépés közben. 

Kellékek a sneakered ráncosodása ellen

A legjobb megoldás kétségkívül a crease protector, ami egy olyan speciális betét, amit a lábbeli orrába kell tenned, így csökkentheted az ottani hajlást. Nem reped majd meg olyan gyorsan, de a ráncok is jóval később lesznek láthatóak. Nem kell tartanod attól, hogy így esetleg kényelmetlen lesz a sneakered, hiszen a gyártók úgy alkották meg, hogy ez ne befolyásolja a komfortot. 

A márkás modellek számára a legnagyobb védelmet a Crep Protect Sneaker Shields adja, ezzel ugyanis nemcsak a ráncokat, hanem a deformitást is megelőzheted. Ennek hála pedig hosszabb távon őrizheted meg a cipőd eredeti állapotát. A gyűrődések persze elkerülhetetlenek, de nem mindegy, hogy mikor és milyen mértékben jelennek meg. A True to Sole webáruházban kétféle méretből választhatsz gélpárnát. Az egyik az S, a másik az L-es nagyság. 

Kiegészítők vásárlása sneakerekhez

Manapság már ugye bármit vehetünk online, így a kiegészítők rendelése sem okozhat problémát. Nyugodtan vásárolj magadnak az interneten színes zoknikat, feltűnő fűzőket, amelyek jól passzolnak az új sneakeredhez. A True to Sole budapesti boltjában szinte minden darabot megnézhetsz és felpróbálhatsz, de akár még segítséget is kérhetsz, ha nem vagy biztos a választásodban. Amennyiben innen rendelsz, akkor pedig 14 napod van arra, hogy visszaküldd a terméket, így nem kell amiatt sem aggódnod, hogy esetleg lesz lesz jó a méret vagy a szín. Nem beszélve a védelemért felelős kellékekről, amiknek hála a surranódat megvédheted a korai elhasználódástól.