2024 április 24

Minőség határok nélkül

Letisztult vonalaival, és kifinomult, modern megjelenésével a 3 ajtós, 450 literes, alulfagyasztós Samsung Deluxe hűtő minden konyhába tökéletesen illeszkedik. Tekintélyt kölcsönző, 83 centiméteres belső szélességének köszönhetően kényelmesen elférnek benne azok a tálak is, amelyeket eddig nem tudtunk volna hűtőben elhelyezni.

A 450 literes Samsung Deluxe hűtőszekrényét különleges dizájnja mellett számos innovatív, praktikus és hasznos funkcióval látták el. A Twin Cooling System technológia optimális, egyenletes páratartalmat és hőmérsékletet biztosít a hűtőszekrény egészében, valamint a különálló, alsó fagyasztótérben egyaránt. Továbbá biztosítja, hogy a szagok ne keveredjenek. Míg a legtöbb hűtőszekrényben a páratartalom 17 százalékos, addig a Samsung Deluxe hűtőben eléri a 43 százalékot, így az élelmiszerek nem száradnak ki, az alapanyagokból tökéletes, zamatos ételeket készíthetünk. A beállítások az egyszerű vezérlésnek köszönhetően könnyen szabályozhatók és követhetők a digitális kijelzőn.

A Samsung egyedülálló technológiájának köszönhetően a fagyasztó rész ajtaja egyszerűen és könnyen nyitható, kialakítása maximális tárolókapacitást biztosít, valamint kényelmes hozzáférést az élelmiszereinkhez. A hűtőt automata jégkocka-készítővel is felszerelték.

A Samsung Deluxe hűtő már kapható Magyarországon is, ajánlott bruttó 419.900 Ft fogyasztói áron.