2024 május 21

Van-e helye a ginnek az üzleti eseményeken?

Az üzleti kapcsolatok ápolása, a különféle csapatépítők megszervezése, a vállalkozás fontos mérföldköveinek közös megünneplése mind-mind olyan alkalmak, illetve teendők, amelyek időnként konkrét események megszervezését igénylik.

Az italok és az ételek is fontosak

Legyen szó bármelyik eseményről, amennyiben a gourmet élvezeteket teljessé szeretnénk tenni közben, akkor alighanem a megfelelő alkoholos italkínálatról is igyekszünk gondoskodni. Ez időnként komoly fejtörést is jelenthet, hiszen nagy valószínűséggel egyszerre többféle szempontnak is meg kell felelnünk. Ha pedig valami különlegesebbet szeretnénk annál, mint a hagyományos sör és bor kombináció, akkor elbizonytalanodhatunk még abban is, hogy merre induljunk. 

Mi azt javasoljuk, látogasd meg a Prémium Italnagykereskedés Online gin kínálatát, és ott nézz körül. Ebben a cikkben természetesen azt is eláruljuk, hogy miért, illetve az átgondolandó szempontok összegzésére is törekedni fogunk. Tarts velünk te is!

Mi mindent érdemes megfontolni a szervezés során?

Nézzük azokat az általános kérdéseket, amikre választ kell találnunk. Mielőtt a részletekkel foglalkoznánk, tudnunk kell, hogy kiket fogunk meghívni az alkalomra, és ez mekkora társaságot fog jelenteni. Az is lényeges, hogy mi a célunk a rendezvénnyel, illetve azok, akiket vendégül fogunk látni, várhatóan mennyire tudnak majd jól együttműködni, kölcsönösen egy jó élményt megélni közben.

Ha ezekre a kérdésekre már tudjuk a választ, akkor ki lehet választani a megfelelő helyszínt, az esemény hosszát és azt vagy azokat a programokat, amelyekkel szórakoztatni fogjuk a társaságot. Mindehhez azonban egy pénzügyi kalkulációt is meg kell ejteni, amennyiben nem áll rendelkezésünkre korlátlan büdzsé, illetve még akkor is, ha indokolatlanul nem szeretnénk szórni a pénzt.

Számoljunk!

A fentiek költségigényét meghatározva látni fogjuk azt is, hogy a vendéglátás részeként az ételek és italok terén még az eddig meglévő számainkat is nagyon meg tudjuk dobni. Ha például mindenkit meghívunk egy tetszőleges vacsorára, illetve korlátlan italfogyasztásra, akkor előfordulhat, hogy nagyokat pislogunk majd a számlát látva, ráadásul ez nem is igen kalkulálható, tehát ha pénzügyileg is megterveznénk az eseményt, akkor érdemes más megoldást találni.

Az italok terén például remek ötlet egy különleges itallal előállni. A gint azért javasoljuk ehhez, mert ma is kifejezetten népszerű, a drága koktélbárok egyik legkedveltebb alapanyaga, nem véletlen, hogy sok helyen kifejezetten külön van a gin-tonik bár. Ezt pedig mi magunk is megvalósíthatjuk.

Válasszunk hozzá néhány különböző fajtát, akár szín terén is lesz mozgásterünk, s néhány finom koktélt is tegyünk az itallapra. S hogy mit nyerünk ezzel? Egyrészt egy elegáns megközelítést választunk, a szervírozásért mindenki rajongani fog. Másrészt mind a hölgyek, mind az urak igényeit könnyedén kielégíthetjük a különböző ízvilágot megidéző exkluzív koktélokkal.