2024 május 26

A hírességek élete sem olyan, mint a tündérmese

A legtöbbünk hajlamos csupán abból következtetéseket levonni a sztárok életéről, amit a tévéképernyőjén vagy a mobiltelefon kijelzőjén keresztül lát, holott az ő életük sem csupa csillogás. Az ő életükben ugyanúgy megvannak azok a problémák, amelyekkel nekünk is nap mint nap meg kell küzdenünk.

Ezt bizonyítja a Filter.hu magyar fejlesztésű hírgyűjtő portál sztárokról szóló szekciója is, amelyben időrendi sorrendben kerülnek feltüntetésre a magyar és a külföldi sztárok családi életéről szóló cikkek. 

De nem ez az egyetlen hasznos funkciója ennek az oldalnak. A szűrő segítségével megnézhető, hogy mit olvastak és kedveltek mások, ráadásul a kedvenc témaköreidet még követheted is. 

Sőt, akár te is szerkesztő lehetsz

Az oldal üzemeltetői az olvasóknak arra is lehetőséget biztosítanak, hogy a regisztrációt követően létrehozzanak egy saját témát, ahol a szerintük fontos cikkeket összegyűjthetik. Vagy ha elég jól írnak, akkor akár a saját írásaikat is publikálhatják, persze miután a szerkesztők rábólintottak. Szóval ez egy igazán szuper lehetőség.

Visszatérve az eredeti témánkhoz

Gianni Annoni és Debreczeni Zita remek példaként hozható fel arra, hogy a sztárok élete sem csupa móka és kacagás. 10 sikertelen lombik után már kezdték feladni a reményt, hogy valaha is lesz majd gyermekük, de végül kitartottak, és 2020-ban Zita teherbe esett. 

Közben persze mindez majdnem a kapcsolatuk rovására ment. Számtalan megpróbáltatással kellett szembenézniük, és többször voltak válságban is, ám az egymás iránt érzett szerelmük mindent legyőzött.

Ráadásul mindezt a nyilvánosság előtt kellett megélniük. Az átlagemberekkel ellentétben ugyanis ők nem tudnak egyszerűen elbújni a tömegben, ha valamilyen nehézség vagy kellemetlen szituáció jön. Folyamatosan több ezer szempár szegeződik rájuk.

A külföldi hírességek között is találni hasonló példákat

Ott van például Daniel Radcliffe, akit a Harry Potter-filmek főszereplőjeként ismerhetett meg a világ. Egy korábbi interjújában azt mesélte, hogy akkoriban, amikor a filmsorozat első részét forgatták, nagyon félt az utcán, mert idegen felnőttek kiáltoztak rá és követték mindenhová.

De nem mehetünk el szó nélkül a királyi család egyik tagja, Meghan Markle mellett sem, aki 2020-ban ismét várandós lett, ám sajnos elvesztették a babát nem sokkal azután, hogy az Egyesült Államokba költöztek. Méghozzá mindez akkor történt, amikor kicserélte az elsőszülött gyermekének a pelenkáját. Gondolj csak bele, hogy milyen szörnyű érzés lehetett ez neki! 

Nem szabad csakis a látszat alapján ítélni!

A fentebb leírtakból is tökéletesen látszik, hogy híresnek lenni nem jelenti azt, hogy minden fenékig tejfel. Lehet, hogy anyagilag jobban élnek, mint az átlagember, de ettől függetlenül ők is ugyanúgy átélnek hullámvölgyeket.