2024 június 24

Találd meg árban és típusban a tökéletes jakuzzit!

Otthonodban is éld át a spa-élményt egy saját jakuzzi jóvoltából, pihenj, töltődj fel akár egy fárasztó hétköznap estéjén is teljes kényelemben, anélkül, hogy mások zavarnának! Bár talán elképzelhetetlennek tűnik számodra, de egy lakásban is helyet kaphat egy pezsgőfürdő, és még az ára sem megfizethetetlen, csak a megfelelő típust kell megtalálni. 

Amennyiben azt gondolod, egy masszázskád felesleges luxus, akkor gondolj arra, hányszor ábrándoztál egy hideg téli estén vagy egy fárasztó nap végén arról, hogy ellazulj egy kád meleg vízben. Egy jakuzzi ennél jóval többet nyújt. Mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak, ha úgy döntesz, hogy szeretnél egyet.

Keleti kényelem az otthonodban

Az elmúlt évek bezártsága után sokan gondolják úgy, hogy egy otthoni masszázsmedence jó befektetés, hiszen lehetőséget ad a kikapcsolódásra anélkül, hogy kimozdulnánk. Hogy mi az elfogadható jakuzzi ár, az nagyban függ a rendelkezésre álló pénzösszegtől, valamint a masszázskád típusától, méretétől, felszereltségétől. Az egyszerű kádaktól a luxussal felszerelt modellekig mindent megtalálsz. 

Aki járt már élményfürdőben, az tisztában van vele, hogy a levegővel dúsított vízsugarak milyen kellemes masszírozó hatást fejtenek ki, és milyen jól esik hosszan élvezni a kényeztetést. Otthon senkivel sem kell osztozni, addig maradsz benne, amíg csak szeretnél.

Milyen tényezőket vegyél figyelembe a választásnál?

Az első és legfontosabb természetesen a rendelkezésre álló hely, ami lehet bel- és kültéren egyaránt, hiszen a lakáshoz tartozó terasz is tökéletes lehet erre a célra, nemcsak a fürdőszoba. És adott esetben kint egy nagyobb méretű, többszemélyes pezsgőfürdő is elfér, ráadásul még a fürdőt sem kell átalakítani miatta. Könnyebb helyzetben van, aki építkezés előtt áll, és már eleve betervezi egy jakuzzi elhelyezését.

Fontos, hogy olyan helyet találj neki, ahol rendelkezésre áll vízvételi és leeresztési lehetőség, valamint elektromos csatlakozó, továbbá a vízszigetelés is megoldott. Beltéren a pára elvezetésére is gondolni kell, különben a lecsapódás penészedést okozhat. 

Mekkora és milyen legyen?

Amennyiben a fürdőszoba, a terasz mérete nem korlátozza a pezsgőmedence méretét, mindenképp egy kényelmesebb, nagyobb modellt válassz, hogy a a család és a barátok együtt élvezhessék az élményt egy buli alkalmával!

Az élmény a beépített fúvókák függvénye, így minél több van, annál élvezetesebb. Az olyan kiegészítők, mint a fejpárnák, a kapaszkodók és az ülések biztonságérzetet adnak, ezáltal növelik a relaxációt. Beépített színterápiás LED világítás, hangtechnika fokozhatja a terápiás hatást.

A legújabb innovációknak megfelelően ellenáramoltató rendszerrel ellátott swim spa modelleket is választhatunk, ha a cél a kényeztetésen felül a testedzés, és egy úszásra alkalmas medencére nincs helyünk. 

Szabadon álló és süllyesztett, akár felfújható, akár 9 személyes medencékből, különböző anyagokból válogathatunk, hogy az igényeinknek leginkább megfelelő masszázsmedencében relaxálhassunk.