2024 július 14

Messi nagyot hibázott, de így is továbbjutott Argentína

Lionel Messi a lécet találta el egy elrontott Panenka-pontrúgással Argentína Ecuador elleni csütörtöki Copa America negyeddöntőjének szétlövésében.

Messi egy ritka nagy pillanatban szenvedett nagy botlást Argentína Ecuador elleni Copa America-negyeddöntős összecsapásán, amikor a La Albiceleste szétlövéses győzelmében egy büntetőt a léc alá pattintott.

Az ecuadoriak kapusa, Alexander Dominguez azonnal megvigasztalta az Inter Miami csatárát, de a szétlövés sokkolóan kezdődött.

A bakija végül nem sokat számított, mivel Emi Martinez újabb emlékezetes teljesítményt nyújtott a szétlövésben, két ecuadori kísérletet is megállított, míg Messi többi játékosa a 4-2-es győzelmet megpecsételte.

Mégis. Ez egy kísérteties pillanat az argentin számára. Nem lehet nem gondolni a 2016-os Copa America döntőjében elhibázott kísérletére, amely pillanat miatt rövid időre visszavonult a válogatottól.

A La Albiceleste zsinórban ötödik alkalommal biztosította helyét a Copa America elődöntőjében. Kedd este a Venezuela-Kanada párharc győztesével találkoznak – közölte a goals.com