Rendkívüli Hírek:

2023 június 04

Maradt nagy ellenállása közelében a Richter – technikai elemzés

15 perces

Nem erősítette meg a pénteki fordulást a Richter árfolyama, hétfőn ismét felfelé tudott kapaszkodni, maradva mindenkori csúcsának közelében. Az elmúlt napok trendvonala némileg roskadozik, de még sor kerülhet a 6680-as ellenállás tesztelésére, ha nem jelenik meg további eladói nyomás. Az akadály áttörése már egy másik kérdés, ehhez meggyőző forgalomra is szükség lenne. Összességében azonban egyelőre nem fordult negatív irányba a technikai kép, továbbra is a 6680-as ellenállás tesztelését várjuk.

Támasz: 6420

Ellenállás: 6680

[extracode type=”ad” id=”in_post_trendextra” data=”30″]

Napi

Nem tört meg tartósan a gyógyszergyártó árfolyamának emelkedése, hétfőn ismét felfelé vette az irányt, közelítve 6680-nál található nagy ellenállását. Az indikátoroknál látható momentum is kitarthat így, összességében továbbra is számíthatunk az akadály tesztelésére. A technikai kép változatlanul kedvező, egyedül a forgalomnak kéne élénkülnie ahhoz, hogy egy szignifikáns kitörés lehetséges legyen. Az 50 napos mozgóátlag már 6470-nél jár, ennek a letörése lehet elbizonytalanító hatású a csúcstámadást illetően.

Támasz: 6470

Ellenállás: 6680

Heti

Elfogyott a hét végére a Richter lendülete, de még így is egyedüliként tudott pluszban zárni az előző heti záró értékéhez képest. Amennyiben tartani tudja magát a 6680-as ellenállás közelében, még lehet esély a szint tesztelésére, de az új mindenkori csúcsra emelkedés továbbra is meglehetősen nagy kihívás. Az árfolyam első meghatározó támaszát 6200-nál találjuk, ami egyelőre nincs veszélyben, 6400 alá zárva közelítheti ezt a szintet, illetve az ide tartó több mint két éves trendvonalat az árfolyam.

Támasz: 6200

Ellenállás: 6680