2023 január 28

Folyamatosan nőnek a SZÉP kártya feltöltések

A több mint 990 000 OTP SZÉP kártyára a 2016-os év első négy hónapjában eddig összesen több mint 29,5 milliárd forintot utaltak a munkáltatók, a kártyabirtokosok pedig több mint 18 milliárd forintnyi juttatást használtak fel. Ez 12, illetve 20 százalékos emelkedést jelent a tavalyi év azonos időszakának eredményeihez képest.

[extracode type=”ad” id=”in_post_trendextra” data=”81″]

„Az OTP SZÉP kártya az első kibocsátás óta minden évben növekedni tudott. Úgy tűnik, hogy ez 2016-ban is így lesz, hiszen már az első négy hónapban mind a feltöltések mind a költések terén sikerült kétszámjegyű növekedést elérnünk – számolt be az eredményekről Kuhárszki András.

Egyre többen kapják

Hozzátette, hogy ez azt jelenti, hogy egyfelől a dolgozók még több olyan juttatást kapnak munkáltatóiktól, amit pihenésre és kikapcsolódásra fordíthatnak, másfelől pedig még nagyobb összeg jut a hazai vendéglátás és turizmus élénkítésére. Az idei eredmények is igazolják, hogy a SZÉP kártya a hazai béren kívüli juttatási piac egyik legnépszerűbb eleme, hiszen most már hatodik éve választja ezt a juttatási formát többszázezer dolgozó.

Az OTP Bank Bankszámla Főosztályának igazgatója fontos határidőre figyelmeztetett: „Az OTP SZÉP kártya birtokosainak már csak alig több mint két hete maradt arra, hogy felhasználják 1,5 milliárd forintnyi 2014-es juttatást, hiszen május 31-én azok véglegesen elvesznek számukra.”

[extracode type=”ad” id=”in_post”]

A feltöltések, költések illetve kibocsátott kártyák terén is piacvezető, mintegy 75 százalékos piaci részesedéssel rendelkező OTP Bankcsoport ezúton is szeretné felhívni kártyabirtokosai figyelmét, hogy regisztrálják kártyájukat a szolgáltató honlapján, ellenőrizzék egyenlegeiket és használják fel 2014-es feltöltéseiket!