2024 április 24

Volkswagen Golfot venne? – Érdemes sietni!

Edition 50 limitált szériával indul a frissített Volkswagen Golf forgalmazása.

A gyártásjubileum évében újult meg a Volkswagen Golf, a frissített modellből választható az Edition 50 nevű limitált széria. – Számolt be a portál.

A facelifttel együtt piacra dobták a Golf fél évszázados gyártásjubileumát ünneplő Edition 50 limitált szériát. Azt nem árulta el a gyártó, hogy a darabszámot, netán a rendelhetőség időtartamát limitálták-e. Azonban az ilyen kiviteleknél szinte kivétel nélkül mindig vannak ilyen korlátok, így aki ilyen Golfot szeretne vásárolni, érdemes sietnie.

Edition 50 limitált szériával indul a frissített Volkswagen Golf forgalmazása.

A Stíle felszereltség jelenti a Volkswagen Golf Edition 50 kiindulási alapját. Ehhez a 18 colos Leeds nevű felniket adják sötétített hátsó oldalablakokkal együtt. Ott van a világító LED-csík és márkajelzés az autó orrán, a B oszlopon jelvényeket helyeznek el. Az utastérben a küszöbburkolaton és a kormánykerék alsó küllőjén jelenik meg a limitált szériára utalás. Egyébként fekete tetőkárpitot kap a limitált széria és rozsdamentes acél pedálokat. A legnagyobb tudású Discover fejegységet navigációval és IDA digitális segéddel együtt. A Volkswagen Golf Edition 50 az 1,5-ös turbómotorral (150 LE, DSG-váltó esetén lágyhibrid rásegítés is van) készül, opcióként Plus-csomagot (üvegtető, IQ.Light matrix-LED fényszórók és fel-a-fejjel kijelző) lehet hozzá kérni.

Forrás

Borítókép forrása: Shutterstock