2024 május 23

Az új Mercedes-Benz E-osztály több mint autó: intelligens üzleti társ

Izgalmas formavilág, lenyűgöző részletek, elegáns megjelenés – ez jut eszünkbe elsőként az új Mercedes-Benz E-osztály limuzinról, amely nemcsak külsejével, de kimagasló belső értékeivel és egyedülálló vezetési élményével is lenyűgöz.

Az új E-osztály limuzinnal – amely háromféle motorváltozatban, köztük az otthon tölthető, 106 kilométeres hatótávú Plug-in-hybrid meghajtással is kapható – nem csupán egy autót, hanem olyan társat választunk, amely innovatív megoldásokkal gondoskodik a kényelmünkről és biztonságunkról. A digitális gépkocsikulcs lehetővé teszi, hogy akár egy kompatibilis okostelefonnal kinyissuk és elindítsuk az autónkat, a szellőztető fúvókák digitálisan programozhatók, a panoráma tolótető pedig világos hangulatot biztosít a belső térben.

A PRE SAFE IMPULSE továbbfejlesztett érzékelőrendszere képes felismerni az oldalirányból fenyegető ütközésveszélyt, a PLUS szolgáltatás pedig gyorsan villogó lámpákkal jelzi a mögöttünk haladóknak ugyanezt. Az aktív követési távolságtartó asszisztens szinte nélkülözhetetlen a városi forgalomban azáltal, hogy automatikusan az előttünk lassabban haladó járművekhez igazítja a sebességet.

Intelligens megoldásainak köszönhetően akár autónk kényelméből, de biztonságosan intézhetjük üzleti teendőinket. A multikontúr ülés wellness-érzést biztosít, a zenehallgatást pedig a Dolby Atmos minőség emeli magasabb szintre az utakon.

A Mercedes Benz E-osztály MANUFAKTUR kínálat a márkán belül is különleges, exkluzív megjelenést biztosít a fényezés, a tetőkárpit, valamint a díszítőelemek terén.

Az új generációs üzleti limuzin szeptember végétől várja az érdeklődőket a Mercedes-Benz magyarországi márkakereskedésekben:

https://www.mercedes-benz.hu/passengercars/mercedes-benz-cars/dealer-locator.html