2024 június 24

50 ezer euróért versenyeznek startupok

A Climate-KIC a kontinens legnagyobb és legsikeresebb cleantech inkubációs programját működteti több mint 12 európai helyszínen. A program 2010-es elindítása óta megszerzett tapasztalatokat és visszajelzéseket integráltuk az alkalmazott módszertanba. Az elmúlt években az európai programba bekerült startup-ok összesen 59 millió eurónyi befektetést kaptak.

[extracode type=”ad” id=”in_post_trendextra” data=”103″]

Szakértő segítség

A háromlépcsős inkubációs programban résztvevő csapatok többek között segítséget kapnak az üzleti modell kialakításában, megismerik a piac működését és felkészítést kapnak a befektetők keresésére is. Minden szakaszt egy úgynevezett Demo Day zár, melynek keretében a csapatok szakmai zsűri előtt mutatják be innovációs fejlesztésüket.

A Pannon Pro Innovációs Kft. és a Startup Campus Budapest közös szervezésében megvalósuló Demo Day-en olyan cleantech, illetve egészség-környezet- és társadalomtudatos startupok mutatkoznak be, mint például a HeatVentors, akik innovatív technológiát kínálnak a hőenergia tárolására, fázisváltó anyagok alkalmazásával.

[extracode type=”ad” id=”in_post”]

Szintén a szakmai zsűri előtt bizonyíthat az INO, saját fejlesztésű bérelhető moduláris bútor rendszerével, amely a környezetét folyamatosan változtató, gyakran költöző, fölösleges tárgyakat egyre kevésbé birtokolni vágyó ember lakhelyének berendezésére van tervezve, ezzel környezet-tudatosabb alternatívat kínálva a felhasználók számára.

50 ezer euró

A Demo Day-en pitchelő startupok között 50 ezer euró összegű támogatást oszt ki a Climate-KIC.

A versenyben legjobbnak ítélt csapatok tovább jutnak a program következő fázisába, ahol esélyük nyílik arra, hogy további támogatáshoz jussanak.

A Demo Day-t networking est követi, ahol a startup csapatoknak, vállalkozásoknak és a nézőknek is lehetősége nyílik a kapcsolatépítésre.

Helyszín: Roosevelt Irodaház “D” torony, konferencia terem (1051 Budapest, Széchenyi tér 7-8. 1. emelet)
Időpont: 2017. május 24. (szerda) 17:00-21:00
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/610624292473382/
Nézői regisztráció: https://www.eventbrite.com/e/climate-kic-akcelerator-demo-day-tickets-34502847947