2024 június 14

Az üzleti közösség segíthet a stressz leküzdésében

Nehéz összpontosítani

Egy cégvezetőnek mindenre figyelnie kell, miközben a családra, a pihenésre alig jut idő, a munkahelyi telefontól megszabadulni pedig a legnehezebb kihívások egyike.

[extracode type=”ad” id=”in_post_trendextra” data=”110″]

A legtöbb vezető túlterheltnek érzi magát, hiszen összességében ő a felelős a teljes cégért és a meghozott döntésekért, viszont nehezen tudja csak eldönteni, a rengeteg teendő közül melyik élvezzen prioritást. Pedig az életben soha semmi nem lesz értékesebb a saját időnknél és egészségünknél!

Íme 5 ok, amiért érdemes egy üzleti közösség tagjává válnod!

·         Itt támogatást és visszajelzést kaphatsz azoktól, akik megértik a helyzetedet.
·         Kapcsolatokat építhetsz, és szövetségeseket találhatsz.
·         A tudásmegosztás és a szakértőkkel való együttműködés elősegítheti vállalkozásod fejlődését.
·         Olyan tapasztalatokról hallhatsz, amelyek a számodra új területeken tevékenykedő vállalkozóktól erednek.
·         A hasonló gondolkodású üzletemberek között érezhetően csökkenhet a stressz-szinted.

[extracode type=”ad” id=”in_post”]

„Hazánkban a BNI® Magyarország kínál ehhez szükséges teret és társaságot, hiszen heti rendszerességgel szervezett találkozókon, profi üzleti közösségek kialakításával valósítja meg mindazt, amire egy sikerre vágyó üzletembernek szüksége van: bevételt, friss tudást, pozitív környezetet biztosít. A szerteágazó kapcsolati tőke megléte valóban segít abban, hogy a mindennapi stressz csökkenjen az életünkben. Gondoljunk arra, hogyha elakadunk bármilyen feladatban, akár a munkában, akár a privát életünkben, megfelelő ismertségekkel könnyen találhatunk olyasvalakit, aki feloldja stresszes helyzetünket, és segít. Épp ezért fontos, hogy a kapcsolatépítésnél is tudatosak legyünk.”  – mondja Avidor András networking szakértő, a Magyar Networking Szövetség elnöke.