2024 május 29

Így hozhatjuk ki a legtöbbet a mobilunkból!

Az okostelefon ma már minden egyes ember zsebében vagy táskájában ott pihen, ám sokan vagyunk, akik nem aknázzák ki maximálisan az ebben az eszközben rejlő előnyöket. Néhány kiegészítő segítségével azonban a maximumra pörgethetjük a lehetőségeinket.

Lássuk a leghasznosabb kiegészítőket!

A Metroman.hu telefon és GPS tartozékai közül válogatva könnyedén felszerelkezhetünk a leghasznosabb kellékekkel. USB adapterek, átalakító adapterek, öntapadós kábelrendező szettek segítenek a lehető legtöbbet kihozni az okoseszközeinkből.

De beszerezhetünk iPhone töltőt és adaptert, USB és USB C telefontöltőt és adatkábelt, autós töltőt, gyorstöltő kábelt, mágneses autós telefontartót, univerzális vízálló telefontokot, hálózati adaptert, szivargyújtós USB töltőt, univerzális érintőtollat, kormányra szerelhető telefontartót biciklizéshez vagy kihangosítót is.

Hosszú utazásokra

Az egyik megoldandó kérdés nem más, mint az okostelefonok töltése. Mivel ezt ma már könnyedén meg tudjuk valósítani akár vezetés közben, az autóban is, érdemes átgondolni, hogy mennyire hasznos ez számunkra például egy hosszabb út közben. Akinek gyerekei vannak, és szívesen játszanak egyidőben és kilométerben is komolyabb távot jelentő utazás során, annak gondolnia kell arra is, hogy hogyan tudja megoldani ezek töltését a gépjárműben.

De a sofőr számára is hasznos egy ilyen tartozék, amennyiben a mobilját használja az út követésére, illetve előszeretettel hallgat zenét a telefonjáról. Ilyen esetekben is fontos gondoskodni arról, hogy a készülék ne merüljön le. Ilyenkor nélkülözhetetlennek bizonyul egy olyan töltő, amely a járműben is használható. A szivargyújtós töltők között ráadásul akár olyat is találunk, amellyel egyszerre több készülék töltése is megvalósítható.

Komfortos térképnézet

Legtöbben ma már a telefonunkat használjuk akkor is, ha térképre, irányításra van szükségünk ahhoz, hogy a megfelelő úton haladjunk. Ám sokszor okoz problémát az, hogy nincs kialakítva a mobil számára olyan hely a kocsiban, ahol stabilan és jól láthatóan tudja biztosítani az útmutatást. Ilyenkor jönnek nagyon jól a különféle kivitelezésű tartók, amelyek mindezt az igényt ki tudják elégíteni, anélkül természetesen, hogy a telefont a kezünkben kellene közben szorongatnunk. Így nemcsak komfortosabb, hanem biztonságosabb is a vezetés.

Kábelből, töltőből sosem elég

Egy többtagú családban egészen biztos, hogy nehéz olyan helyzetet teremteni, amikor töltőből vagy kábelből túl sok lenne. Ezek egyrészt idővel el is használódnak, másrészt pedig nemcsak a telefonok töltésére alkalmasak, hanem számos egyéb eszközhöz is szükség van rájuk. Például a manapság népszerű vezeték nélküli füleseket is ilyen adapterekkel tudjuk feltölteni.

Éppen ezért sokkal többre lesz szükségünk ezekből, mint ahány telefon található a háztartásban. Szerencsére a Metroman.hu oldalán könnyedén be tudjuk szerezni őket!