2024 június 18

Gyarapítsa vállalkozását az e-Sign segítségével

A vállalkozások fejlesztésének számos módja van, de általában a leginnovatívabb módszerek bizonyulnak a leghatékonyabbnak. Az elektronikus aláírás minden modern vállalkozás nélkülözhetetlen eszköze, amely lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt rengeteg dokumentumot kezeljen. Ezzel a megoldással új funkciókat vezethet be a vállalatánál!

Mondjon nemet az elveszett fájlokra

Legalább 20 perc telik el azzal, hogy egy olyan megállapodást keres, amely valamelyik méretes irattartó szekrényben lapul? Ismerősen hangzik? Az e-Sign segítségével hozzáférhet az elektronikus archívumhoz, ahol cége összes dokumentumát biztonságosan tároljuk. Ez a nagyszerű megoldás produktívabbá teszi a munkafolyamatokat, és rengeteg értékes időt takarít meg, amelyet más, hasznos módon használhat fel. Ez nemcsak Önre, hanem alkalmazottaira – különösen a HR-, ügyfélszolgálati vagy értékesítési osztály munkatársaira – is érvényes.

Dokumentumai biztonságban vannak

Sok vállalkozó azért nem hajlandó innovatív megoldásokat alkalmazni, mert egyszerűen nem bíznak az új technológiákban. Az e-Sign révén biztos lehet benne, hogy üzleti dokumentumai megfelelő védelmet élveznek. Minden fájlhoz és aláíráshoz digitális tanúsítvány tartozik, és csak az arra jogosult alkalmazottak férhetnek hozzá a bizalmas adatokhoz. Ugye, milyen megbízható? Ha valaki megpróbálja módosítani a dokumentumot, az aláírás érvénytelenné válik, így az egész fájl hatályát veszti.

Milyen típusú dokumentumokat írhat alá elektronikusan? Széles a skála: kezdve a különféle szerződésektől (például értékesítési, beszerzési szerződések és megrendelések) a titoktartási megállapodásokon, átutalási jelentéseken és befektetési kérelmeken keresztül egészen a HR-dokumentumokig (például elszámolások, szabadságkérelmek, munkaszerződések vagy meghatalmazások).

Optimalizálja üzleti folyamatait

A fájlok e-mailben történő küldése, kinyomtatása és az aláírt példányok postai úton történő visszaküldése időigényes, és ez sok esetben hátráltatja a folyamatokat. Ha azt szeretné, hogy professzionális vállalkozóként tekintsenek Önre, érdemes befektetnie az Infinite IT Solutions által kínált e-Sign programcsomagba. A számítógépére telepített szoftverrel gyorsan kezelhet bármilyen együttműködést. Mi több, jelentősen csökkenti a nyomtatott papír mennyiségét, ami nemcsak költségoptimalizálást jelent, hanem környezetvédelmi intézkedés is egyben.

Munkavégzés távolról, az irodán kívül

Vállalkozóként valószínűleg nem csak munkaidőben foglalkozik a céges ügyekkel. Az e-Sign csomag lehetővé teszi, hogy bármilyen dokumentumot aláírhasson bármilyen mobileszközről vagy irodán kívüli számítógépről is. Az Infinite által biztosított, integrált platformmal hozzáférhet a bizalmas fájlokhoz, amelyeket okostelefonjáról, táblagépéről vagy iPadjéről további eszközök vagy alkalmazások telepítése nélkül kezelhet.

Ráadásul több aláírót is megadhat, vagyis egy fájlt több ember is aláírhat. Ha az e-Sign jó megoldásnak tűnik vállalata számára, vegye fel a kapcsolatot az Infitnite csapatával, és pontosítsa az igényeit. Ennek alapján IT-szakembereink elkészítik az elvárásainak megfelelő csomagot, és olyan megoldást kínálnak, amely fellendíti vállalkozását.