Rendkívüli Hírek:

2024 február 23

A doboz még ma is tökéletes választás postázáshoz

Ha el szeretnél juttatni valamit az egyik helyről a másikra, akkor bizony sokszor nem mindig tudod eldönteni elsőre, hogy mit is lesz érdemes ehhez csomagolóanyagként kiválasztani. Hiszen manapság már olyan sokféle csomagolási mód van, ahány feladat, olyan sokféle a lehetséges megoldási mód is.

Igen nagymértékben meghatározza az ideális csomagolóanyag fajtáját az, hogy mennyire sérülékeny a feladni kívánt dolog, és a rendeltetési hely mennyire van távol van a postázás helyétől. A dobozok mind a mai napig kiválóak csomagok küldéséhez.

Bizonyított megoldás új köntösben

Ha megbízható, hatékony és kedvező ár-érték arányú csomagolóanyagra van szükséged, akkor érdemes a Relatív-A Kft. Colompac csomagküldő dobozai között szétnézned. Ezek a megbízható és rendkívül strapabíró csomagolóanyagok ideálisak, ha prospektusokat, magazinokat, könyveket vagy egyéb lapos dolgokat kell eljuttatnod valahova. Ha például webáruházat üzemeltetsz, akkor ez mindennapos feladat lehet. Mind a becsomagolás, mind pedig a termékek kicsomagolása nagyon egyszerű. Ráadásul az utóbbi esetben a feltépő szalagos megoldás garantálja, hogy illetéktelen kezek nem dézsmálhatják meg láthatatlanul a beltartalmat.

A hullámkarton ma is megbízható alapanyag

Talán te is hallottad már a logisztikai iparágban olyan sokszor idézett mondást, hogy a kerék feltatálása óta talán a második legmeghatározóbb esemény a kartondobozok megjelenése volt az iparágban. Lehet rajta vitatkozni, hogy mennyire igaz vagy túlzó ez az állítás, de mindenesetre a hullámkarton megjelenésével rengeteg termék szállítása sokkal biztonságosabbá és kényelmesebbé vált. Mellékesen még azt sem árt megemlíteni, hogy a raktározásban is mennyire jól lehet a dobozokat alkalmazni.

Mint a hagyományos csomagolódobozok, a Colompack csomagküldő borítékok biztonságáért is az ívhidak szerkezeténél alkalmazott technológia felel. Ez a szuper megoldás igazából már 1856 óta létezik, s napjainkig egyre tökéletesebb megoldások születnek. A stabilitásról és a szilárdságról a két külső, azaz az alsó és a felső réteg gondoskodik. A teherbírásról pedig a középső, a hullámréteg. Ez a könnyű, de mégis nagyon masszív megoldás teszi lehetővé az ezzel a technológiával készített csomagolóanyagok hatalmas teherbíró képességét.

Környezettudatos termék 

A dobozok és hullámkarton csomagküldő borítékok sikere a könnyű kezelhetőséggel, a nagy fokú biztonsággal és a remek ár-érték aránnyal is magyarázhatók. Ha emellett még a környezettudatosság is fontos szempont számodra a csomagolóanyagok kiválasztása során, akkor az FSC nemzetközi szervezet fatermékek certifikálására kiadott jelzése a csomagküldő borítékokon fontos lehet számodra.

A Relatív-A Kft. webáruházban mindig nagyon megbízható csomagolóanyagokat találsz. Nézz körül és válaszd a számodra leginkább megfelelő termékeket!