Rendkívüli Hírek:

2024 február 24

Utasbiztosítást is kínál a CIG Pannónia

A tájékoztatás szerint ezzel a biztosítótársaság tartja magát ahhoz a júliusban bejelentett, hosszú távú üzleti stratégiához, amelynek célja a lendületes és dinamikus fejlődés, a piaci részesedés növelése, ezáltal pedig a stabil osztalékfizető vállalat megteremtése. A CIG Pannónia csoport és az UNION Biztosító partnerségének eredményeképpen 2022-től a CIG Pannóniánál elindulhat mind a lakossági, mind a vállalati ügyfeleknek az utasbiztosítási termékek értékesítése. A két biztosító megállapodása értelmében a CIG Pannónia csoport és az UNION Biztosító a termékfejlesztésben és a kárrendezésben is együttműködik majd a jövőben.

A közlemény idézi Polányi Zoltánt, a CIG Pannónia Biztosító vezérigazgatóját, aki hangsúlyozta: újabb mérföldkőhöz érkeztek a júliusban bejelentett 5 éves stratégia megvalósításában, ezzel a megállapodással a CIG Pannónia csoport belép a lakossági nem-életbiztosítási termékek piacára. Folytatják a megkezdett dinamikus növekedést, céljuk továbbra is, hogy a regionális közepes és hazai nagybiztosítók között meghatározó szerepet töltsenek be.

Ez az év az alapok megteremtéséről szól, a hazai igényeknek megfelelő élet- és nem-életbiztosítási termékpaletta felállításáról – jelezte. A 2022 januárjában induló viszontbiztosítási együttműködés újabb visszaigazolás, hogy az UNION Biztosító utasbiztosítási termékfejlesztési és kárrendezési tapasztalata egyedülálló a magyar biztosítási piacon, és értéket képvisel a teljes szektor számára – fejtette ki Almássy Gabriella, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója a közlemény szerint. A CIG Pannónia utasbiztosítási terméke a tervek szerint mind online, mind pedig személyes csatornákon elérhető lesz. Megtalálhatják majd az ügyfelek a biztosító honlapján, összehasonlító portálokon, és személyesen is köthető lesz saját értékesítési csatornán, független hálózatban, illetve a bankbiztosítási értékesítésben egyaránt.