2023 február 01

Új szintre emelték a veszprémi kézilabdacsapat és a Telekom kapcsolatát

Régóta támogatják a csapatot

Az erről szóló szerződést hétfőn írta alá Christopher Mattheisen, a telekommunikációs cég vezérigazgatója, valamint Kálomista Gábor, a klubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója a Magyar Telekom székházában.

A cég már közel húsz éve támogatja a kézilabdacsapatot, amely fennállása során 24-szer nyert magyar bajnokságot (legutóbb szombaton), 25-ször Magyar Kupát, háromszor magyar szuperkupát, kétszer KEK-et és kétszer SEHA Ligát, most pedig hétvégén a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében érdekelt.

[extracode type=”ad” id=”in_post_trendextra” data=”81″]

“Olyan régóta vagyunk a veszprémiek elkötelezett támogatója, hogy most új szintre emeltük a kapcsolatunkat. Remélem, a következő három év is sikerekben gazdag lesz” – mondta Mattheisen.

Sorra nyerik a bajnokságokat

Kálomista Gábor történelminek nevezte a mostani szerződést, s jelezte, igyekeznek meghálálni a bizalmat.
“Csapatunk sorra nyeri a bajnokságot, Magyar Kupát, SEHA Ligát, és már talán az egyik legesélyesebbeknek tartanak minket a BL megnyerésére is” – tette hozzá.

[extracode type=”ad” id=”in_post”]

A klub két alapembere, Nagy László és Mikler Roland kiemelte: a csapat szeretné a pályán mutatott teljesítményével bizonyítani, hogy rászolgál a bizalomra, és a Telekom által biztosította háttérrel tovább folytatni a sikersorozatot.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a 65-szörös válogatott játékos, Ancsin Gábor három évre a veszprémiekhez igazol Szegedről.