2023 december 10

Májusban indul az EU-s pályázati kérelmek beadása

A legígéretesebb ötlet

Tájékoztatásuk szerint a kis- és középvállalkozások számára a 6,5 milliárd forint keretösszegű „Versenyképes vállalatok tevékenységének emelt szintű digitalizálása” pályázat lehet a legérdekesebb.

[extracode type=”ad” id=”in_post_trendextra” data=”109″]

A május 31-én záruló felhívás az ipari termelés és az infokommunikációs technológiák fejlesztése érdekében azokat a vállalkozásokat célozza meg, amelyek mögött legalább két lezárt üzleti év áll, statisztikai állományuk ez alatt minimum 20 fő volt, elmúlt évi értékesítéseik nettó árbevétele pedig elérte a 200 millió forintot – írták.

A turisztika is fontos szerephez jut

Kiemelték a „Turisztikailag frekventált térségek integrált termék- és szolgáltatás fejlesztése” pályázatot is, amelyre konzorcium formában, a Magyar Turisztikai Ügynökség bevonásával lehet jelentkezni 2018. november 15-ig.

[extracode type=”ad” id=”in_post”]

A 21,4 milliárd forintos keretösszegből a pályázók 200 millió és 5 milliárd forint közötti összeget kaphatnak többek között turizmust segítő infrastrukturális fejlesztésekre, marketingtevékenységre vagy akár gyermekbarát környezet kialakítására is – olvasható a közleményben. Az összesítésben szereplő kiírások közül négyben már megkezdődött a kérelmek befogadása, pénteken pedig újabb két pályázat nyílik meg.