Rendkívüli Hírek:

2024 február 25

Ennél a pályázatnál a fenntartható energia számít

A fenntarthatóságon van a hangsúly

Európa vezető fenntartható energiagazdálkodást támogató vállalata, az InnoEnergy a következő területekről várja az innovatív projekteket 2017-es Investment Round befektetési programjába: megújuló energiaforrások, alternatív energiaforrások, tiszta fosszilis energia, megbízható atomenergia, fenntartható lakossági és ipari energiafelhasználás, hatékony energiatárolás és energiaszállítás, okos otthonok- épületek-városok, energiabiztonság.

A jelentkezés feltétele, hogy az ötlet szimulált, de reális körülmények között megbízhatóan működjön, valamint hogy a megvalósító szervezetek 3-7 tagú nemzetközi konzorciumot alkossanak, minimum 2 európai országból.

[extracode type=”ad” id=”in_post”]

Ne menjen kárba a jó ötlet

Ha egy szervezet partnerekkel nem, de egy jó és üzembiztos ötlettel rendelkezik, érdemes felvennie a kapcsolatot az InnoEnergyvel, mert a program „üzleti partnerkereső” szolgáltatása segít megtalálni a szövetségeseket. A vállalat ezen felül részletes szakmai háttéranyagokkal, kitöltési sablonokkal és online szemináriumokkal segíti a pályázatírást.

Az InnoEnergyn keresztül a teljes, kidolgozott és benyújtott projektköltségvetés 20-80%-a finanszírozható, a projektben rejlő lehetőségeknek megfelelően. Az eddigi befektetések 100 ezertől 4-5 millió Euróig terjedtek. Az Investment Round program folyamatosan elérhető, ugyanakkor a 2017-es befektetési programba való jelentkezés határideje október 23.

Az Investment Round 2011-es elindítása óta 90 termék fejlesztésében, 3 gyártóüzem felépítésében, 77 szabadalom bejelentésében és 323 szervezet összekötésében segített az InnoEnergy, összesen 170,5 millió Euró befektetéssel. A program célja a fenntarthatóságot és környezetvédelmet célzó európai energiastratégia (SET-Plan) minél gyorsabb és hatékonyabb megvalósítása.

Itt a részletes pályázati kiírás!