2024 február 29

Egyre jobban teljesít a Trans-Sped

„Az összes európai országban, valamint Ázsia felé is jelentős számú szállítmányozási, fuvarozási feladatot teljesítő, emellett összesen 180.000 négyzetméternyi területen raktározást végző cégcsoport 2016-ban 16,8 milliárd forint árbevételt realizál” – mondta el Fülöp Zsolt, a vállalatcsoport ügyvezetője.

Növelték árbevételük

A tisztán hazai tulajdonú, komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalatok között piacvezető pozíciót betöltő cégcsoport a tavalyi évhez képest több mint kétmilliárd forinttal, a 2015-ös adatokhoz viszonyítva pedig csaknem hatmilliárd forinttal növelte meg konszolidált árbevételét, ezzel együtt eredményét is növelte. Mindez megerősítette a Trans-Sped szállítmányozási, raktározási és termelési logisztika szektorban betöltött vezető pozícióját.

Új célkitűzések

A vállalatcsoport ügyvezetője és egyben többségi tulajdonosa hangsúlyozta: az elmúlt időszakban jelentős létszám- és szervezetfejlesztést is végrehajtottak. Jelenleg több mint 750 munkavállalót foglalkoztatnak, mely csaknem 50 százalékkal haladja meg a két évvel korábbi adatot.

[extracode type=”ad” id=”in_post”]

Ennek egyik oka, hogy a társaság új irányokat és stratégiai célkitűzéseket fogalmazott meg piacbővítés terén az elmúlt időszakban. Az új cégek, illetve tulajdonrészek megvásárlásával, az erős nyugat-magyarországi nyitással, illetve a termelési logisztikában megerősített piaci pozíciójával érte el a vállalatcsoport ezt a jelentős fejlődést.