2024 február 28

Megérkezett az új befektetési portfólió az UniCredit Bankhoz

Az UniCredit kiterjeszti a onemarkets Fundot Közép- és Kelet-Európában. Az új alapcsalád erősíti az ügyfeleknek kínált befektetési megoldások kínálatát a régióban, így Magyarországon is.

Az UniCredit az olaszországi, németországi és ausztriai sikeres bevezetést követően Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában és Magyarországon is elérhetővé teszi a onemarkets Fund portfólióját, amely hamarosan megérkezik Romániába is. A bevezetést követő első évben a kezelt vagyon meghaladta a 3 milliárd eurót Olaszországban, Németországban és Ausztriában.

A onemarkets Fund kialakítása az UniCredit ügyfeleinek mély ismeretén alapul. A termékek fejlesztése pedig házon belül, illetve neves partnerekkel – többek között: Amundi, Allianz Global Investors, BlackRock, Fidelity, J.P. Morgan, Pictet, PIMCO – való stratégiai együttműködésben zajlik.

„Világszínvonalú üzleti partnereinkkel együtt a onemarkets jelentősen növeli a közép- és kelet-európai ügyfeleinknek nyújtott kínálatunkat, választási lehetőségeiket és a befektetéseik diverzifikálásának lehetőségeit. A onemarkets Fund – az alapkezelés tökéletesen összehangolt új módja – más szintre emeli a befektetéseket, ami szorosan összefügg a stratégiánkkal.” Mondta el az új termékcsaláddal kapcsolatban Teodora Petkova, az UniCredit közép- és kelet-európai vezetője.

Az UniCredit Bank a onemarkets Fund keretében kötvénytúlsúlyos kiegyensúlyozott és részvénytúlsúlyos termékeket kínál majd az érdeklődőknek. Lefedve a befektetői igények széles spektrumát.

Megérkezett az új befektetési portfólió az UniCredit Bankhoz

„Egy jó befektetés a jövőről való gondolkodásról és gondoskodásról szól. Ebben nyújthat segítséget a sokrétű, minden igényt kielégítő onemarkets Fund termékcsalád, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink az eszközosztályok legjobb vagyonkezelői által kezelt alapokba fektessenek. Nagy öröm számunkra, hogy bankunknál is bevezetjük az új befektetésialap-portfóliót, és biztosak vagyunk benne, hogy – a többi piachoz hasonlóan – nálunk is sikeresek lesznek” – fűzte hozzá Vörös Réka, az UniCredit Bank Lakossági és kisvállalati divíziójának vezetője.

Borítókép forrása: Shutterstock