2024 május 24

Nagy bejelentéssel készül a Google

A Google október 4-re tervezi a következő nagyszabású termékbemutató eseményét.

A Google szerdán elárulta, hogy mikorra várható a következő termékbemutató eseménye. A technológiai óriás közölte, hogy október 4-én tartja a termékbemutató eseményét.

„Meghívjuk Önöket személyesen a Made by Google nevű eseményünkre, ahol bemutatjuk a Pixel készülékportfólió legújabb tagjait.” – írta a sajtó képviselőinek szóló meghívójában a technológiai óriás. Az esemény, amelyen a vállalat várhatóan bemutatja a Pixel 8 és Pixel 8 Pro telefonokat, ET időzóna szerint 10 órakor kezdődik. Ez magyar idő szerint délután 4 órát jelent.

Apple, Google – mozgalmas napok a tech szektorban

Az Apple Inc. kedden bejelentette, hogy szeptember 12-én tartja a következő rendezvényét. „Kérjük, csatlakozzanak hozzánk egy különleges Apple eseményre, amelyet az Apple Parkból közvetítenek.” – írta a technológiai óriás egy meghívóban. Az Apple megjegyezte, hogy az esemény ET időzóna szerint 13 órakor kezdődik. Magyarországon tehát szeptember 12-én este 7 órától lesz élőben követhető a rendezvény, az Apple YouTube csatornáján, valamint az Apple TV applikációban.

A technológiai óriás várhatóan az eseményen leplezi le a legújabb iPhone szériát. Várhatóan 2 hét múlva hivatalosan is bemutatják az új iPhone 15 modelleket. Emellett várhatóan több új terméket is bemutat a gyártó, a hírek szerint egy új Apple Watch is érkezik.

iphone

Forrás: Teletrader

Borítókép forrása: www.shutterstock.com