2024 április 24

Volánbusz – változások jöhetnek

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben . Közölte a Volánbusz Zrt. az MTI-vel.

A közlemény szerint a Volánbusz folyamatosan figyel arra, hogy szolgáltatása minél magasabb színvonalú legyen. Ennek részeként az utazási komfort és az utasbiztonság fontos szempont. A társaság ennek érdekében számos fejlesztést hajtott végre az elmúlt években – hangsúlyozták.

A közlemény szerint példa erre a MÁV-VOLÁN-csoport jármű-fiatalítási programja is. Melynek keretében már 2500 új autóbusz érkezett meg, az elmúlt 5 évben. A csaknem 6000 darabos járműállományuk pedig több mint 40 százalékát cserélték le.

Volánbusz - változások jöhetnek

Arra is kitértek, hogy több térségben átfogó menetrendi módosítást valósítottak meg, amely révén a menetrend a korábbiaknál hatékonyabb, összehangoltabb lett. A kérdőív elérhető a társaság honlapján, azt március 31-ig lehet kitölteni. A kitöltők között utazási utalványokat és ajándékcsomagokat sorsolnak ki – írták.

Borítókép forrása: Shutterstock