2024 június 21

Sikeres női vállalkozókat díjaztak

A legsikeresebb női vezető az idősebb nőknek munkát, pénzkereseti lehetőséget és életprogramot kínáló Váczi Rozália, a Matyodesign Nonprofit Kft. ügyvezetője, a legsikeresebb női vállalkozás a közös munka eredményességét bizonyító Nők a Neten – Illés Nóra, Utasi Melinda és Nagy Ágnes – lett.

A szakmai zsűri a leginspirálóbb női sikertörténet díját a társadalmi célok megvalósítása érdekében az üzleti szféra erőforrásait mozgósító és ezzel más nőknek, illetve rászorulóknak segítő Pataki-Szomolányi Tímeának, a TündérPakk Közhasznú Alapítvány ügyvezetőjének, a különdíjat Szász Enikő egyéni vállalkozónak ítélte oda az önmegvalósításba vetett hitéért – tették hozzá.

A magyarországi vállalkozói kultúra fejlesztésén, a vállalkozók szakmai ismereteinek bővítésén, a kisvállalkozások versenyképességének növelésén dolgozó SEED Alapítvány és a dolgozó nők előmenetelét segítő PWA olyan pályázatokat várt, amelyek arról szóltak, hogy a női vállalkozók, női vezetők hogyan képzelik el a koronavírus-járvány utáni időket, milyen új irányt, stratégiát találtak a különleges helyzetek szülte sokk kezelésére, hozzáállásuk változtatására – tette közzé a távirati iroda.