2024 június 13

Indul a Wolt Drive Magyarországon

Magyarországon is elindítja külföldön már népszerű, Wolt Drive szolgáltatását az egyik vezető gyorskereskedelmi platform, a Wolt. A Wolt Drive egy olyan delivery-as-a-service szolgáltatás, amellyel bármely kereskedő egyszerűen hozzá tudja adni a Wolt által biztosított azonnali kiszállítást a saját online áruházához.

“A Wolt Drive egy újabb fontos lépés afelé, hogy a Wolt meghatározó gyorskereskedelmi szereplő legyen: míg az étterem vagy üzlet a Wolt alkalmazásban egy óriási potenciális vevőkörrel tudja bővíteni az általa elért vásárlói kört, a Wolt Drive segítségével a saját webáruházában a leghűségesebb vevői számára tud prémium, azonnali kiszállítást biztosítani” – mondja Tajta Ákos, a Wolt regionális ügyvezető igazgatója. “Ügyfeleink vásárlói ahelyett, hogy több napot várnának a rendeléseikre, a fizetésnél megjelölik, hogy Wolt kiszállítást kérnek és már akár egy órán belül kézbe vehetik a csomagjaikat. Úgy gondoljuk, hogy ez óriási hozzáadott érték, hiszen így nemcsak a Wolt platform felhasználói élvezhetik a Wolt által biztosított kiszállítást, hanem tulajdonképpen bárki, aki online vásárol” – tette hozzá Tajta Ákos.

“Ahogyan az étel- és élelmiszer házhozszállításnál megszokottá vált a félórás kiszállítás, a vásárlók az egyéb rendeléseiknél is igénylik ezt a gyorsaságot. Azok a webshopok és kereskedők, akik reagálni tudnak erre az igényre, az azonnali kézbesítéssel jelentősen növelni tudják vásárlóik elégedettségét és a rendelések számát is. A Wolt Drive az integráció szintjétől függően gyorsan elindítható, használata egyszerű és nem igényel komolyabb technológiai befektetést” – mondja Tausz Péter, a Wolt Drive bevezetéséért felelős új magyarországi vezető.

A Wolt Drive a Wolt egyik legújabb vállalati szolgáltatása, amely már több, mint 20 országban sikeresen működik, Finnországtól, Lengyelországon, Csehországon, Németországon és Izraelen át egészen Japánig. A nemzetközi partnerek között megtalálhatóak a legnagyobb gyorséttermi láncok, ruhaüzletek, vagy akár bankok is. Magyarországon elsőként a Decathlon budapesti sportáruházaiból rendelhetnek ezzel a megoldással a vásárlók.

A Wolt Drive bármely webshopba beépíthető, akkor is, ha az üzlet nincs jelen a Wolt platformon. A szolgáltatás egy órán belüli kézbesítést biztosít a Wolt futárai segítségével, a megszokott gyorsasággal, valós idejű csomagkövetéssel és egy átlagosan akár egy percen belül választ adó ügyfélszolgálattal. A Wolt Drive az ügyfelek igényeire szabva többféleképpen is integrálható: egy könnyen kezelhető és azonnal beüzemelhető online felülettől kezdve egészen a magasabb szintű API integrációig, emellett számos népszerű webshop szolgáltató felületével is kompatibilis. A Wolt Drive ezen kívül egy céges felhasználók számára elérhető futárszolgálatként is működik, lehetővé téve, hogy a vállalatok Wolt futárok segítségével csomagokat küldjenek ügyfeleiknek, partnereiknek. 

Borítókép forrása: Shutterstock