Rendkívüli Hírek:

2024 február 25

Az MKB-nál már interneten is nyithatunk számlát

2 órán belül virtuális bankkártya

A mai naptól személyes megjelenés nélkül – videó chat funkcióval – is megtörténhet a lakossági ügyfelek azonosítása, a szerződéskötés. Ezt követően az MKB Bank 2 órán belül megnyitja a bankszámlát és azzal egyidejűleg elküldi azokat az azonosítókat, amelyekkel az ügyfelek hozzájuthatnak az MKB PAY-be virtualizált MasterCard bankkártyájukhoz és azt azonnal elkezdhetik használni. Ezzel megszűnik a bankkártya kézhezvételéig tartó várakozási idő.

Az ügyfelek az online számlanyitás során MKB Digit@ll számlacsomagot is igényelhetnek, amelyet készpénzmentességgel 0 forintra csökkenthető havi díjért használhatnak. Azonnali kártyavirtualizációval igényelt online számlanyitás esetén az első ötezer ügyfélnek 5000 forintot jóváír a bank a megnyitott számlán.

[extracode type=”ad” id=”in_post”]

Hamarosan iOS-on is elérhető lesz

Az MKB Bank élen jár a legújabb digitális technológiák banki bevezetésében: a tavalyi évtől használható az MKB Mobilbank alkalmazás, idén május óta az NFC-képes Androidos telefonokon elérhető MKB PAY szolgáltatással lehetséges az okostelefonos fizetés. Ebbe a fejlesztési koncepcióba illeszkedik a mostantól elérhető online számlanyitás is, mely hamarosan iOS eszközzel is elérhető lesz.

„Kiemelten fontos volt számunkra, hogy a jogszabályok hatályba lépésének első napjától biztosítsuk az online számlanyitást. Ez a lehetőség korábban nem tapasztalt gyorsaságot és rugalmasságot garantál új ügyfeleink számára. Az online számlanyitás előkészítését és elindítását három hónap alatt sikeresen megvalósítottuk.”

„Azon dolgozunk, hogy az MKB Bank termékei és szolgáltatásai – legyenek azok akár a már bemutatott és ügyfeleink által használható fejlesztéseink vagy azok, amelyekkel hamarosan piacra lépünk – a legnagyobb elégedettséget és ügyfélélményt biztosítsák” – mondta Hetényi Márk, az MKB Bank retail és digitális vezérigazgató-helyettese.