2024 július 16

Tippek az erkély megvilágításához

Egy erkély nagyon nagy áldás, mivel nagyszerű helyszínt biztosít a kellemes pihenéshez és az érdekfeszítő beszélgetésekhez egyaránt. Néhány kültéri fényfüzér és lámpa használatával pedig igazán hangulatos kis kuckóvá varázsolható. 

Kis méretű erkélyek

Abban az esetben, ha az erkélyed kisebb alapterületű, és még fedetlen is, akkor a legelőnyösebb megoldás az lehet számodra, ha feltekered a korlátra a Leden kültéri lámpái között megtalálható tündérfény fényfüzért. Ha pedig valami színesebbre vágysz, akkor válaszd a napelemes pillangó fényfüzért!

Nagyobb méretű erkélyek

Ha egy nagyobb méretű erkéllyel rendelkezel, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy azt különböző tujákkal és örökzöldekkel is díszíted, amelyeken kiválóan mutat például a Leden kültéri napelemes cseresznyevirág fényfüzére. 

A tető alá pedig javasoljuk, hogy helyezd el a G50 filament villanykörte fényfüzért. Ezt megteheted úgy is, hogy a mennyezetre rögzíted fel, de az is egy nagyszerű opció lehet, ha a fal egyik sarkába felragasztod a füzér egyik végét, és cikk-cakkban folytatod a felhelyezést. Ezzel a módszerrel egy olyan dinamikus megjelenést alkothatsz, amely igazi élménnyé varázsolja a nyári estéket.

Hozz létre ünnepi megjelenést színes fényfüzérekkel!

Ha igazán ünnepi megjelenést szeretnél elérni, akkor javasoljuk, hogy díszítsd fel az erkélyedet a Leden kültéri színes villanykörte fényfüzérével, amely barátságos, mégis vibráló hangulatot teremt. Végigvezetheted a fal mentén, az ablak körül, de véleményünk szerint nagyszerűen mutat az erkélykorláton is.

A kevesebb néha több

A legtöbben, amikor belevágunk a dekorálásba, hajlamosak vagyunk kicsit túlzásba esni. Ezen mi nem is csodálkozunk, hiszen annyiféle csodaszép kültéri fényfüzér és létezik már, hogy igazán nehéz közülük választani.

A legtöbbször azonban a minimalista dekoráció sokkal hatásosabb. Felcsiptethetsz például néhány napelemes, meleg fehér fényű Eureka villanykörtét a Leden kínálatából, vagy használhatod a napelemes, LED fehér textil lampion füzérjüket.

Használj egyéb kültéri lámpákat is!

Ha szeretsz sötétedés után is olvasni az erkélyen, akkor javasoljuk, hogy szerelj fel többet a Leden napelemes Ebony fali lámpájából. Megfelelően elhelyezve ezek elegendő megvilágítást fognak biztosítani az irodalom kényelmes élvezetéhez.

Mindemellett jó ötlet lehet még elhelyezni a kerti elemes, meleg fehér fényű Marokkói és a Stockholm lámpásokat az asztal közepére, amelyek segítségével még tovább fokozhatod az otthonos hangulatot.

Végül pedig azt tanácsoljuk, hogy ne felejts el figyelmet fordítani az elhelyezésre!

Ha a teraszodon például többféle üvegfelület is megtalálható, akkor mindenképpen azt javasoljuk, hogy ezek köré helyezd a világítást, mivel így az üveg tükröződései az általad használt kültéri fényfüzér vagy lámpa fényét visszaverik. Amennyiben nincsenek az erkélyen ilyen részek, akkor érdemes minél magasabbra tenned a fényforrásokat, hogy azok minél jobban meg tudják világítani a teret.