2024 június 18

Mit szólnál egy kis városi sikkhez az otthonodban?

Akadnak olyan emberek, akik vidéken, eldugott falvakban, a természet lágy ölén érzik jól magukat. Számukra a városi élet minden, csak nem vonzó. Persze ügyeket intézni, dolgozni, tanulni ők is bejárhatnak, de a legtöbbjük az első adandó alkalommal elmenekül az urbánus nyüzsgésből.

Aztán pedig létezik a másik embertípus, akiket épp ez a nyüzsi éltet. Ott akarnak lenni a város legközepén, hogy az ütőerén tartsák az ujjukat, és ne maradjanak le semmiről. Milliónyi program, tengernyi ember, folyamatos zaj – mind-mind az életük mozgatórugója.

Talán nem olyan meglepő, hogy ezeknek az embereknek az otthona is merőben eltérő. Mai írásunkban az urbánus emberek otthonát vesszük górcső alá.

Egy kis csillogás sosem árt!

A Wallmaxx Tapéta Webáruház City Glam kollekciója éppen ideális azoknak, akik szeretik a város fényeit, a tömegközlekedési járművek és a díszkivilágítások csillogását. Ez a tapéta ugyanis a különleges gyártási eljárásnak köszönhetően képes arra, hogy csillogjon. Sőt, nem is mindig egyformán teszi azt, hiszen a beeső fény alakítja azt, hogy a tapéta hogyan és mely szögből kerül megvilágításra.

Talán nem nehéz elképzelni azt a nagy belmagasságú polgári lakást, ahol a ház előtt a villamosok robognak el a két-két autós-buszos sáv között. Ugye, el tudod képzelni, hány és hány fénycsóva rajzolja csillámlóvá ezt a luxusminőségű tapétát?

Így aztán ha a lakók nyugovóra is térnek, a város, amely sosem alszik, tovább teszi a dolgát.

Hogy mindezt milyen színben és mintában élvezed, az csak rajtad áll!

Színek és formák kavalkádja!

Bár látszólag rengetegféle változat létezik a Marburgnak ezen kollekciójából, mégsem mondhatjuk egyikre sem, hogy túldíszített, hiszen mindegyik megmarad az ízlésesség, a kifinomult esztétikusság határain belül.

Éppen ezért neked csak választani kell! Melyik világ áll hozzád közelebb? A damaszt klasszikusan hűvös eleganciája? Az izgalmas grafikai megoldások, amelyek akár nonfiguratívak is lehetnek, de akár formát is ölthetnek? Esetleg nem bánod, ha a levelek köszönnek vissza a faladról éppen úgy, mint ahogy a szívednek kedves városi parkok fáiról teszik az év legnagyobb részében? Esetleg a kimért, szabályos vonalak vonzanak inkább?

Bármelyikre is essen a választásod, garantáltan eléred vele a kívánt hatást, és bárki, aki belép az otthonodba, el fog ámulni az ízléses luxuson!

Az otthonod a te várad!

Akár vidéken, akár a belváros legközepén is élsz, az otthonod a te birodalmad, és elsődleges cél, hogy úgy nézzen ki, amitől komfortosan érzed magad valahányszor hazatérsz.

Mert a külvilág valóban olykor kegyetlen tud lenni mindenkivel, és az otthon jelenti a menedéket, így rendkívül fontos, hogy az olyan legyen, amitől képes vagy kikapcsolni és megnyugodni! A Wallmaxx Tapéta Webáruház tapétáival mindezt megteheted!