2023 február 03

PVC termékek – miért olyan népszerűek és miért választják egyre többen?

Ráadásul kórházakban, irodákban, iskolákban vagy más közintézmények területén találkozhattunk velük, ergo nem a meghittséggel és a jó stílussal, hanem csak a praktikummal társult. Napjainkban azonban népszerűvé teszi a PVC termékeket praktikusságuk, érdekes, modern dizájnnal kombinálva, mind mint székalátétek vagy konyhai szőnyegek.

Tetszetős PVC konyhai szőnyegek – miért érdemes beszerezni?

Konyhai szőnyeg? Mindenki azt mondaná, hogy egy ilyen megoldás teljesen haszontalan. Kiömlött folyadék, morzsa, ételmaradékok – mind beleivódik a szőnyegbe, ami rögtön elveszti varázsát. Másrészt viszont, milyen kényelmes, kellemes a lábnak (főleg, ha csempe van a konyhában…), ráadásul stílusos is! Hogyan lehet tehát szert tenni a szőnyeg nyújtotta kényelemre, egyúttal elkerülni a csalódást néhány hét használat után? A megoldás éppen a konyhai PVC szőnyeg! Vízálló anyagból készültek, nem szívják fel a szennyeződéseket és rendkívül könnyen tisztíthatók. Ráadásul a gyönyörű minták és színek miatt nehéz megkülönböztetni őket a rövid szálú szőnyegektől. A lábnak is kellemesek, és ami a legfontosabb – egyszerűen őrülten praktikusak.

PVC asztali alátétek és székalátétek – tiszta iroda otthon

A festéktől, tolltól és ki tudja mi mástól összekarcolt, koszos íróasztal megszokott minden otthonban, ahol tanuló él. Szerencsére a PVC asztali alátét segítségével ezen lehet változtatni! Az ilyen védelem nemcsak az önkifejező gyermek számára tökéletes megoldás, hanem mindazok számára is, otthonról dolgoznak íróasztal mellett. Az alátét megvédi a felületet a karcolódástól, például a számítógép mozgatásakor, a csészéből kiömlő kávétól vagy festéktől, amik nagyon könnyen eltávolíthatók. Az íróasztal sokáig olyan marad, mintha új lenne, az iroda pedig tiszta és rendezett.

Ugyanazt a funkciót töltik be a PVC székalátétek, melyeknek köszönhetően a padló védve van a karcolásoktól, egyúttal csendesebbé teszik azt. Ezenkívül a székalátétek kissé elszigeteli a csupasz lábat a padlótól, és izgalmasan néznek ki.

A PVC termékek megjelenése esztétikus, továbbá rendkívül praktikusak. Kényelmes használhatóságuk, tartósságuk és ellenálló-képességük, valamint könnyű tisztíthatóságuk miatt tökéletesek olyan helyekre, ahol egy közönséges szőnyeg egyszerűen nem megfelelő!