2024 február 28

Díjmentesen vehetünk fel pénzt több mint 2700 külföldi OTP ATM-ből

Ez év elejétől kilenc külföldi országban díjmentesen vehetnek fel készpénzt az OTP Bank ügyfelei a bankcsoport készpénzautomatáiból. Az akció Albániára, Bulgáriára, Horvátországra, Moldovára, Montenegróra, Romániára, Szerbiára, Szlovéniára és Ukrajnára terjed ki.

Az ügyfelek számára a most bejelentett megoldás azt jelenti, hogy nyaralás vagy üzleti út során az érintett országokban nem terheli őket sem külföldi ATM készpénz felvételi díj, sem pedig ATM használati díj. Így például, ha egy magyar OTP Bank ügyfél a horvát OTP Bank ATM-jén vesz fel pénzt, úgy azt díjmentesen teheti meg. Míg, ha egy másik pénzintézet által üzemeltetett bankautomatát használ, úgy mind a külföldi kézpénzfelvételi, mind az esetleges bankautomata használati díj terhelni fogja.

A díjkedvezmény kilenc országban (Albánia, Bulgária, Horvátország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovénia, Ukrajna) érhető el az OTP külföldi csoporttagjai által üzemeltetett több mint 2700 ATM-en és a hitelintézet által magánszemélyek számára kibocsátott betéti kártyákra. A kedvezményt tranzakciószám és a készpénzfelvétel mennyiségi korlát nélkül vehetik igénybe az ügyfelek.

Az OTP Csoport érintett kilenc külföldi leánybankjának ügyfelei közül a többség Magyarországon hasonló módon díjmentesen veheti igénybe az OTP Bank 1870 automatát magába foglaló, piacvezető ATM-hálózatát.

OTP

Az OTP Csoport azon dolgozik, hogy kiváló pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei számára a digitális adatvezérelt megoldások segítségével, valamint csoporton belüli szinergiák kihasználásával.

Borítókép forrása: Shutterstock