2024 április 25

Megújult az MBH vállalkozói szolgáltatásplatformja

i A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye – közölte az MBH Bank .

Az online platformon minden olyan funkció és kényelmi szolgáltatás egy helyen elérhető. Ami egy vállalkozás elindításához és működtetéséhez szükséges – ismertették a közleményben. A program végigvezeti ügyfeleit a cégalapítás folyamatán. Olyan szolgáltatásokat is beleértve, mint a jogi tanácsadás vagy a vállalkozás profiljához leginkább illő könyvelő kiválasztása és leszerződtetése. Segíti a cégalapítás megtervezését is: a leendő vállalkozó adó- és cégformaválasztó kalkulátorral pontosíthatja terveit, ingyenes anyagokból tájékozódhat, vagy elindíthatja az első pénzforgalmi bankszámla megnyitását. A BUPA a számlázószolgáltatások mellett pénzforgalmi funkciókat is kínál: összeköthető vállalkozói bankszámlákkal, így teljes áttekintést ad az egyenlegekről, kintlévőségekről és a fizetendő tételekről, az utóbbiak kiegyenlítésére közvetlenül a rendszerből tranzakció is indítható.

A számlázóhoz hozzáférést lehet adni a könyvelőnek is, így még egyszerűbben intézhetők a könyvelési, illetve bevallásokkal kapcsolatos feladatok. Az MBH Bank mikro- és kisvállalkozások üzletága egymilliárd forint éves bevételig ajánlja platformját a leendő és már meglévő vállalkozásoknak. Függetlenül attól, hogy milyen banknál vezetik számlájukat – ismertette a távirati iroda.