2023 április 02

Ingyenes SAP tanfolyam indult hallgatóknak

A kilencedik éve megrendezett, ingyenes tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a szoftvercég munkaterületeivel, főbb rendszereivel. Az előadások során néhány Magyarországon fejlesztett rendszert, köztük például mobil applikációkat, receptfejlesztési alkalmazást is bemutatnak az SAP szakemberei.

Az előadássorozatot teszt zárja, és a 60 legjobb eredményt elért hallgató további, gyakorlati tudást átadó képzésen vehet részt, térítésmentesen. A nyári egyhetes intenzív kurzuson fejlesztői, és támogatási tudást szerezhetnek a résztvevők, melynek elvégzését oklevél igazolja.

A kurzus elvégzése amellett, hogy könnyebb elhelyezkedést biztosít a pályakezdők számára,

olyan értékes tudásanyaggal gazdagítja a résztvevőket, mely elengedhetetlen kelléke az e területen elhelyezkedni szándékozóknak.

Nyitóelőadásában Dudits Ádám, az SAP Labs Hungary fejlesztőközpont ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy az informatikai tudás megszerzése az Unióban különösen fontos értékké válik, melyet azt is mutat, hogy az Európai Bizottság számítása szerint 700 000 állás lesz betöltetlen 2015-ig a technológiai és infokommunikációs ágazatban.

Az évek során e hagyományos tavaszi szemeszter vált a legfontosabb hallgatói rendezvénnyé a cég számára, melynek legjobban teljesítői rendre az SAP gyakornokai lettek.

A szervezők, a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete, az ELTE IK HÖK, valamint az SAP Hungary Kft. idei évben is ELTE épületében tartják a képzést.

Az SAP

Az SAP az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 232 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft.

Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít.