Rendkívüli Hírek:

2023 szeptember 26

Árat emel a Digi-csoport


A drágítást a makrogazdasági helyzettel indokolták, az infláció és az energiaárak ugyanis jelentősen emelték a működési költségeiket.

Az árváltozás a Digi és a hozzá tartozó Invitel valamennyi kábeltévé-, internet-, telefon- és műholdas szolgáltatását érinti.

Az önálló vezetékes internetszolgáltatással rendelkező ügyfelek előfizetése 2000 forinttal, a csak műholdas (DTH) előfizetéssel rendelkező ügyfelek szolgáltatásainak ára 1000 forinttal, a két vagy három vezetékes szolgáltatással rendelkezők csomagjai 1500 forinttal drágulnak. A határozott hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfelekre nem vonatkozik a változás a hűségidő végéig.

Az új hűségprogramjukkal 12 hónapos hűségidőt vállaló ügyfelek számára január 1-től havidíj-kedvezményt biztosítanak, míg az új elektronikus számlázási csomagjukhoz kapcsolódó kedvezménnyel további szolgáltatási díjkedvezmény jár. A kedvezmény igénybevételéről azoknak is nyilatkozniuk kell, akik már korábban átálltak elektronikus számlázásra – tették hozzá. A kedvezményeket minden új előfizető kérheti, akárcsak azok, akiknek lejárt a hűségidejük.

A kedvezmények érvényesítését péntektől teszik lehetővé a közlemény szerint.