2023 április 02

Tedd változatossá okosórádat szövet-, fém- divat- és bőrszíjakkal!

Az okosórák ma már tökéletesen illeszkednek a mindennapi öltözékhez éppúgy, mint a sporttevékenységekhez, így semmilyen helyzetben nem kell lemondanod a használatukról. 

Amennyiben még csak tervezed egy Apple Watch vásárlását vagy már büszke tulajdonosa vagy egynek, bizonyára tudod, hogy bár az “óraszerkezet” minden széria esetében ugyanúgy néz ki, a cserélhető szíjaknak köszönhetően személyre szabható a kinézete. Milyen lehetőségeket kínál az Apple az okosórák konfigurálásában? Egyáltalán miért jó, ha rendelkezel egy ilyen szerkezettel? Tarts velünk, bemutatjuk!

Az okosórák mindent tudnak

Az okosórákkal az egészségfunkciókon túl telefonálni, üzenetet küldeni, zenét streamelni is lehet, de akár még ennél is többre használhatók. Az Apple Watch térképes navigációra is alkalmas, walkie-talkie-ként is működtethető, de a legújabb hasznos funkciója a segélyhívás. Egyre többek kedvence a funkciókon túl a cserélhető szíjaknak köszönhetően is.

Az összes széria alapvetően kétféle, női és férfi csuklóra tervezett méretben készül, így kompatibilis a legújabb és a korábbi szíjakkal is. Választhatsz elegáns, sportos vagy klasszikus szíjakat, így minden helyzethez megfelelően felöltöztetheted kedvenc órádat. 

Minden Apple Watch-hoz

Minden jövőbeni Apple Watch széria is ugyanazokkal a méretekkel kerül piacra, mint a korábbi modellek. 

Mindenkinek más az ízlése, így a sokszínű használat érdekében más típusú, más anyagú és színű szíjakat részesít előnyben. Az Apple Watch szíjak teljesítik ezeket az elvárásokat, ugyanis a hagyományosnak számító sportos szilikonszíjak mellett szövet, fém, acél és bőr változatokban is kaphatóak különféle színekben. A szíjak tökéletesen illeszkednek a csuklóra, kényelmes és tartós viseletet biztosítanak mindenki számára. 

Apple Watch szövetszíjak a szivárvány színeiben

A kiváló minőségű, rugalmas, lélegző anyagból készülő szövetszíjak kényelmes viseletet biztosítanak, a finom párnázottságból kifolyólag nem okoznak bőrirritációt. Minden Apple Watch modellel kompatibilisek, így minden szériához garantáltan passzolnak. Nőies és férfias, vidám és sötét színekben egyaránt kaphatóak. 

A tépőzáras csatnak köszönhetően könnyedén, gyorsan állíthatók a csuklón, könnyed mozdulattal akár sportolás közben is. A szíjak cseréjét is egyszerűen elvégezheted a pántkioldó gombok jóvoltából, így akár napjában többször is variálhatod az öltözékednek, kedvednek megfelelően. 

A variációk száma végtelen

Egy üzleti vacsora alkalmával sem válnál meg Apple Watch-odtól? Vagy épp vízálló, sportos, színes változatban keresel szíjat? 

A mágneses bőr- és milánói acélszíjak elegáns viseletet biztosítanak, akárcsak a hölgyeknek tervezett divatos fémszíjak. Ha pedig egy nyaralás alkalmával lenne szükséged színes, vízálló szíjakra, a szilikon vagy szövet anyagú lehet jó választás. 

Stílusodnak, ízlésednek, ruházatodnak, tevékenységednek megfelelően alakíthatod a prémiumminőségű szíjak segítségével az okosóra a megjelenését.