2024 június 14

Nyilvános az OPUS GLOBAL visszavásárlási programja

Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság tőzsdei közleményben tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket részvény-visszavásárlási programjáról. Ezt közölte a társaság.                                                     

A részvény-visszavásárlási program keretében az OPUS GLOBAL Nyrt. összességében legfeljebb egymilliárd magyar forint ellenértékért vásárol cég. törzsrészvényt. Az vállalat Nyilvánosan Működő Részvénytársaság tőzsdei közleményben tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket részvény-visszavásárlási programjáról. Ezt közölte a társaság. A részvény-visszavásárlási program keretében az OPUS GLOBAL Nyrt. összességében legfeljebb egymilliárd magyar forint ellenértékért vásárol a cég törzsrészvényt – ismertette a távirati iroda.

Opus alaptőke 10 százaléka

Azzal, hogy a megvásárlásra kerülő törzsrészvényekkel együtt a saját részvények össznévértéke az OPUS GLOBAL Nyrt. mindenkori alaptőkéjének 10 százalékát nem haladhatja meg. Amennyiben a sajátrészvények darabszáma eléri a társaság mindenkori alaptőkéjének tíz százalékát. Vagy a program keretében megvásárolt törzsrészvények összesített ellenértéke az 1 milliárd forintot, úgy minden egyéb feltételtől függetlenül a program lezárul.