2023 február 04

Már lehet jegyet venni a német-magyar focimeccsre

8000 forintba kerülnek

A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint a magyar szurkolók meccsjegyekre váltható utalványokat vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint személyesen a Ticket Express budapesti irodáiban (TEX Bálna, TEX Syma), illetve országszerte a TEX partnerirodáiban – szurkolói kártyával és kártya nélkül, a személyes adatok megadásával egyaránt.

[extracode type=”ad” id=”in_post_trendextra” data=”81″]

Szerdától június 2-ig a személyazonosságot igazoló iratok bemutatásával a TEX Syma jegyirodában hétköznap 10 és 17 óra között lehetőség van már az elutazás előtt becserélni az utalványokat az eredeti jegyre. A június 4-i mérkőzés napján a Veltins-Arena vendégszektorának jegypénztárában átvételi pont is lesz, ahol szintén át lehet váltani az utalványokat a belépőre útlevél vagy személyi igazolvány bemutatása után.

A jegyek egységesen 8000 forintba kerülnek.

Mindjárt Eb

A magyar válogatott itthon játszó labdarúgói kedden indultak az ausztriai edzőtáborba, ahonnan jövő hét közepén tér haza a csapat, majd pénteken 18 órától a Groupama Arénában lép pályára az Afrika-bajnok Elefántcsontpart ellen. Ezt követően június 4-én Gelsenkirchenben a világbajnok német együttessel vívja utolsó felkészülési meccsét.

A magyarok 44 év után szerepelnek ismét Eb-n: június 14-én Ausztria ellen kezdenek Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izlanddal találkoznak, végül 22-én Lyonban Portugáliával csapnak össze.