2024 október 05

EB: mert “tré a lé, máma mán’, nem terem a mázli fán”

Franciák? Megtettük! Spanyolok? Megtettük! Nyertünk? Dehogy nyertünk! Ezen az EB-n szinte semmi nem történik az utolsó percekig! Ezért ez az EB igazán alkalmas arra, hogy az ember minden pénzét elbukhassa, Amit a sportfogadásra szán.

Akik pl. a magyarok sikerére tettek a skótok ellen, azoknak egészen a 101. percig kellett várniuk hogy a sikerük garantált legyen. Nem könnyű a fogadó élete… Valahogy úgy tűnik, hogy ezen a foci EB-n nincsenek tuti tippek. Persze azt se felejtsük el hogy a sportfogadás nem is feltétlenül a pénzkeresetről szól.

Ezért van az, hogy senkit nem bújtunk arra hogy fogadjon nehezen eltalálható meccsekre, sőt kifejezetten az a véleményünk, hogy a sportfogadáshoz valami egyéb isteni sugallat kellhet, ennek hiányában inkább “tré a lé”, és inkább érvényesül, a “máma mán nem terem a dáma a mázli fán”. Akinek pedig sekélyes a rímek áradata, annak ne legyen a fogadás sem a mániája. Ha pedig ebbe belefárad, aki e sorokat olvassa, legalább nem marad energiája a sportfogadásra.

Majd talán ma este másképpen lesz! Hajrá foci! Hajrá EB! Éljen a haza! A magyarok már elmentek haza!