2024 május 20

ENEFI – Rendkívüli tájékoztató

Az ENEFI Vagyonkezelő Nyrt. („Társaság”) az alábbiakról tájékoztatja Tisztelt Befektetőit a Tpt. 57. § (2) bekezdése alapján, melynek értelmében, ha a kibocsátóról valótlan adat kerül nyilvánosságra, köteles a valóságnak megfelelő adatok nyilvánosságra hozatalára.

Az Időkép internetes portálon 2021. 06. 16. napján cikk jelent meg a Társaság kapcsolt vállalkozása, a Síaréna Kft.-vel kapcsolatban (https://www.idokep.hu/hirek/a-vilag-leghosszabb-csuszdaja-epul-eplenyben) „1500 méteres óriás vízicsúszda épülhet meg

Eplényben a nyár folyamán” címmel. A Síaréna Kft. tervei között valóban szerepel a szóban forgó fejlesztés, a projekt azonban nagyon kezdeti, előkészítő fázisban áll, annak műszaki, finanszírozási, szabályozási feltételei jelenleg is kidolgozás alatt állnak, a projekt megindításához szükséges döntések meghozatalára még nem került sor.

A fentiekre tekintettel nem kezelhető tényként, hogy a projekt megvalósítása ténylegesen megkezdődik, így a nyári megépítés sem tekinthető jelenleg reálisnak.