2024 május 23

ENEFI – Rendkívüli közgyűlés előterjesztései

Az ENEFI Vagyonkezelő Nyrt. az alábbiak szerint hozza nyilvánosságra soron következő rendkívüli Közgyűlésének előterjesztéseit, határozati javaslatait, az összehívás időpontjában meglévő részvények és szavazati jogok számára vonatkozó összesítéseket.

I. ÖSSZEFOGLALÓ:

A Társaság Igazgatósága a Síaréna Kft. turisztikai és az ENEFI csoport marketing alapú tevékenységének átszervezéséről döntött a korábban közzétett stratégia alapján.

A Síaréna Kft. megfogalmazott stratégiájának legfontosabb eleme, hogy a jelenben rendkívül sikeres téli szezon bevétel termelő képességét kiterjessze a teljes évre, hiszen a Síaréna folyamatos tevékenysége számos fejlesztési potenciállal rendelkezik és képes a csoport fejlődésének hosszú távú biztosítására.

A Társaság a fenti célok megvalósítása érdekében a Síaréna Kft. ügyvezetőjévé választotta és a Társaság Igazgatósági tagjának jelölte dr. Paksi Piroskát, akinek feladata az operáció felkészítése a Síaréna Kft. négyévszakos működésére, a Síaréna üzemeltetési hatékonyságának növelése, működési, üzleti terv megfogalmazása, beruházási stratégia megalkotása és végrehajtása.

A Társaság a fentieken túl központosította a marketing és PR tevékenységek ellátását. Az Igazgatóság hisz abban, hogy dr. Paksi Piroska szakmai tapasztalata és ügyfélközpontú szemlélete hajtómotorja lehet az ENEFI turisztikai céljai megvalósításának, mind az ENEFI-ben, mind leányvállalataiban.

A közgyűlés napirendjére és a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Társaság a sípálya területére hívta össze közgyűlését.

A rendkívüli közgyűléshez kapcsolódó dokumentumok:

2021.07.09. – Közgyűlési előterjesztés

Alapszabály tervezet

Javadalmazási politika

Felügyelőbizottság és Auditbizottság jelentése