Rendkívüli Hírek:

2023 március 28

Öt kész női stilizáció a télikabáttal – nézd meg!

Nagyon sok nő azt gondolja, hogy a téli téli évszak egy negatív esemény, ugyanis többrétegű ruhára gondol és nehéz időkre, hogy divatos stilizációt hozzunk létre. Ne engedd meg hogy a tél szürkesége ellepjen téged és nézd meg az öt kéz stilizációt a női télikabáttal!

1. A műfaj klasszikusa – A bélelt kabát, nem kell hogy unalmas legyen!

Ha úgy gondolod, hogy a téli bélelt női kabátok szörnyűen unalmasak és nem illeszkednek hozzád, nézd meg a kínálatunkat, az érdekes és legmelegebb női kabát modellünkből.

A télikabátok gyakran szerepelnek tónusos és sötét színekben, de érdemes hozzáadni magunknak egy kis energiát, és olyan modellt választani, ami élő árnyalatban kapható, például piros, narancssárga, vagy sárga. Ha a döntésed az élő színekre terelődik, válaszd a kiegészítőket tónusos színekben, hogy ne vigyük túlzásba, másik irányba és ne nézzünk ki úgy, mint egy karácsonyfa. A bélelt kabát, nagyon jól néz ki kötött sapkával pomponnal, vagy beanie típusú sapkával, továbbá széles szállal, a legjobb ha kockás.

2. Légy elegáns a hosszú kabátban

A hosszú kabátok, azok a legmelegebb női télikabátok, ami kiválóan megvéd téged a széltől, hidegtől és a hótól. A hosszú kabát, nagyon jól néz ki, összeállítva kötött szoknyával, de ne feledd, hogy adjál a külsőhöz, némi könnyedséget és ne legyen túl sok az anyagból, ezért érdemes felvenni hozzá a magasszárú csizmát. Ha miniszoknyát veszel föl, a térden túlmutató csizma a legjobb választás lesz.

A legmelegebb női télikabátok, nagyon sok szabásban kaphatóak. Ha a hivatalos stílust preferálod, az inkább elegánsabbakat, válaszd a hosszú kabátot övvel, vagy ami a deréknál szűkül. Ugyanakkor az olyan hölgyek, akik szeretik a casual stílust, jobban fognak örülni az oversize hosszú kabátnak.

3. Parka vagy oversize kabát és farmer – ideális összeállítás

A parka és oversize kabátok az – az olcsó télikabátok, ami manapság az egyik legdivatosabb modellek. Az ilyen női télikabátok, nagyon stílusosan fognak kinézni összeállítva farmernadrággal. Parka és oversize kabátok illeszkednek egyaránt a szűk csőnadrágokhoz, de a boyfriend típusú nadrágokhoz is. Ehhez kötelezően sneackersek és szegecsekkel ellátott bokacsizma.

4. Fehér bélelt télikabát – must have a te szekrényedben

A divat influenszerek nem tévedhetnek – a fehér női bélelt kabátok egy abszolút must have a szekrényben azok számára, akik szeretnének divatosan kinézni. Világos színek stilizációk, könnyedséget adnak a téli ruházathoz, annak ellenére, hogy némileg nem praktikusak. Összeállítva a fehér kabátot világos, szűk farmernadrággal, szürke golffal és aranyszínű kiegészítőknek köszönhetően, nagyon is feltűnőek leszünk a szürke, komor utcákon.

5. Ezüst kabát bátraknak

Az ezüst olcsó női télikabátok, az egy igazi sláger az utóbbi években, ezért neked is kell hogy legyen egy ilyen a szekrényben. A kiegészítők, fekete vagy fehér színben kell hogy legyenek, kiegészítve a ruházatot, de nem elnyomva ezt a stilizációt. A bátrabb hölgyek választhatják a piros, vagy bordó színű kiegészítőket, de az üvegzöld színt is.