Rendkívüli Hírek:

2023 május 28

Itt van minden, amiről nem mertél eddig senkit megkérdezni!

Akadnak olyan témák az életben, amelyek még felnőttkorban is pironkodást váltanak ki, és nem igazán meri szóba hozni senki. Valld be őszintén, te sem igazán mersz arról beszélgetni még a legjobb haverjaiddal vagy barátnőiddel sem, hogy mi okoz örömet akkor, amikor egyedül vagy az ágyadban.

Az önkielégítésről, mint olyanról nem szokás beszélni, nem szokás bevallani, sőt, ha a régi dogmákra hallgatsz, akkor csinálni sem szabad egyáltalán. Szerencsére azonban a világ sokat változott, és megszülethetnek az olyan cikkek, mint például ez is, amelyek abban próbálnak segíteni, hogy minél inkább eloszlassuk a tévhiteket.

Ciki vagy nem ciki?

Miután az idő legnagyobb részében azt sulykolták belénk, hogy az önkielégítés rossz, ördögtől való, sokan szégyenkezve és/vagy vonakodva nyúltak magukhoz, arra pedig még legvadabb álmaikban sem mertek gondolni, hogy az Erotikashow.hu vibrátorait vessék be az örömszerzés során.

Éppen ezért alakult ki az a nézet is, hogy az önkielégítés ciki, olyan, amiről nem illik beszélni. Szerencsére azonban egyre több a felvilágosult ember, egyre kevésbé terjed az, hogy magadhoz nyúlni nem szép dolog. Sőt, egyre több szakember biztat mindenkit arra, hogy bátran nyúljon magához, mert nemcsak, hogy nem ciki, de roppant hasznos is.

Így általában csak az a kérdés marad, hogy kell-e hozzá segédeszköz vagy sem. Ha továbbolvasol, választ kapsz erre a kérdésedre is.

Miért jobb játékszert is bevonni?

Kezdőként természetesen mindenképpen érdemes az ujjaidat használni, hiszen úgy fogsz igazán ráérezni a testedre, ha minél közelebbi kapcsolatba kerülsz vele.

Ugyanakkor egy idő után bátran fokozhatod az élményt, hiszen akár egy vibrátorral, akár egy valósághű dildóval igencsak fel tudod turbózni az örömöket. Mindkettőnek megvan a maga előnye, sőt, nem is mondjuk, hogy válassz a kettő közül. Inkább azt mondjuk, hogy mindkettő elfér az éjjeli szekrényedben, és kedved szerint kaphatod elő egyiket vagy a másikat.

Jogosan merül fel a kérdés benned, hogy vajon mit tudhat ez a kütyü, amit az ujjad nem, de ha jobban megnézed az Erotikashow.hu kínálatában kapható darabokat, akkor észre fogod venni, hogy számtalan olyan extra funkcióval bírnak, amit az ujjaid a lehető legjobb szándék ellenére sem tudnak.

Éppen ezért mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy szerezz be magadnak egy első darabot, és unalmas estéken állj neki kísérleteni! Óva intünk azonban attól, hogy a vibrátort vagy a dildót a popsidban is használd, mert arra is van külön eszköz, hogy el tudd kerülni az esetleges fertőzéseket.

Bátran élvezd a saját társaságodat!

Csak arra tudunk biztatni, hogy egy másodperc tört részéig se érezd rosszul magad attól, hogy olykor magadhoz nyúlsz. A maszturbálásnak amellett, hogy élvezetesebbé teszi a partnerrel való együttléteket is, rengeteg kedvező egészségügyi hatása is van. Így ha szeretnél triplán jót tenni magaddal, akkor ragadd meg a kínálkozó alkalmat, kapd elő az Erotikashow.hu kínálatából vásárolt vibrátort vagy dildót, és szerezz néhány kellemes percet magadnak!