2023 december 10

A 2 személyes kanapé egyre népszerűbb mostanában

Napjainkban számos változásnak lehetünk szemtanúi, de az biztos, hogy mind öltözködésben, mind pedig lakberendezésben többféle stílus meg tud élni egymás mellett már sok éve. Az egyik ilyen enteriőrkialakítási forma a minimalista stílus, amelyet a letisztult formák, szellős, tág terek jellemeznek. Mindenből csak annyi van a helyiségben, amennyire szükség van, így a bútorokból is.

Önálló életet kezdőknek ideális

Nem mindenkinek javasolt a 2 személyes kanapé, de az biztos, hogy aki most kezd neki egy új életnek, kis lakásban, annak bőven elegendő. Akár egyedül költözik, akár párjával, kezdetben a 2 személyes méret is megteszi majd. Választékot pedig bőven szolgáltat a Nonstop Bútor webáruház kanapé kínálata, ahol a normál, modern és hagyományos kategóriákba osztják a bútorokat.

Mostanra már alapvető igény, hogy egy kanapé is rendelkezzen ágyneműtartóval, hiszen még egy kétfős háztartás is rengeteg holmit szeretne elpakolni, ezért a webáruház minden kanapéja ágyneműtartós. Léteznek egészen kis méretűek, amelyeknek még kartámlája sincs, ezek tényleg elférnek egy egész kis helyen is. Akik viszont mindenképpen ragaszkodnak valamilyen oldaltámasztékhoz, az ő számukra ajándékba adja a webáruház a két kisebb párnáját, amelyet kartámlaként lehet használni. Emellett minden kanapéhoz jár szintén ajándékba két darab nagypárna is.

Fontos a multifunkcionalitás

Főleg a kis terekben alapvető szempont, hogy minél több bútordarab legyen multifunkciós, akár egy nappaliról vagy egy konyháról, előszobáról van szó. Ilyen bútorok például a komód vagy a kanapé is, amely lehet kinyitható vagy kihúzható, az igényektől függően. De bármelyikre is essen a választás, az biztos, hogy minden kanapé nappal nagyszerű ülőalkalmatosság, éjszakára pedig praktikusan fekvőhellyé varázsolható. Ágyneműtartóik segítségével pedig számtalan holmit lehet bennük elraktározni.

A 2 személyes kanapé pedig ezenfelül is nagyon hasznos, mivel kis helyen elfér, és könnyen mobilizálható, ha még nem ismerjük a végleges helyét. Garzonlakásokban a nappali központi bútora lehet, de elhelyezhető egy előszobában, vendégszobában vagy gyerekszobában is.

Számtalan kedvező szolgáltatás

A Nonstop Bútor webáruház kanapéihoz igen nagy a szövetválaszték, vannak típusok, ahol akár több száz textil is átnézhető ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő kárpitot. A webshopnak létezik egy szövetkeresője, amellyel könnyebben és gyorsabban ki tudjuk választani a nekünk tetsző mintázatot. Ezenkívül rendszeresen találunk akciókat, amelyek lehetnek szezonálisak vagy állandóak. Bizonyos termékekhez mindig jár ingyenes házhoz szállítás, de vannak hűségkedvezmények is, mivel ebben a webáruházban nem ér véget a vásárlókkal való kapcsolat a pénztártól való távozás után.

Kérésre igényelhető házba szállítás és a helyszínen történő összeszerelés is, amely igen kedvező lehetőség akár olyan társasházakban is, ahol a liftbe még a szétszerelt bútorelemek sem férnek be. Bővebb információért forduljon a webáruház munkatársaihoz!