2021. negyedik negyedévében ismételten volumen rekordokat ért el Duna House Group. A franchise ingatlanközvetítés 29%-kal, a saját irodás ingatlanközvetítés 39%-kal, a hitelközvetítés pedig 74%-kal bővült év/év alapon.

Magyarországon a lakóingatlan piac 10 éve nem látott szinteket ért el az év első felében, amit követően a második félévben némi megnyugvás volt jellemző. Egy kifejezetten erős decemberrel végződött az év, amellyel az ingatlanpiac a Csoport becslése szerint elérte a covid előtt megszokott évi 150 ezer db-os tranzakciószámot. A Csoport magyarországi franchise ingatlanközvetítői hálózata összesen 2.7 milliárd forintos jutalékvolument elérve 29%-kal növekedett 2021. negyedik negyedévében 2020. azonos időszakához képest. A saját irodák volumene 90%-kal ugrott. A hitelezés volumene 13%-kal emelkedett.

Lengyelországban némileg csillapodott a piac az erős nyári hónapok után, ennek ellenére erős év/év növekedést mutattak a lengyel leányvállalatok. A lengyel franchise hálózat jutalékbevételei 33%-os éves növekedéssel 936 millió Ft-ot értek el. A lengyel saját irodák volumene 11%-kal múlta felül 2020. negyedik negyedévét. Hitelezésben kimagasló, 102%-kal bővült a Duna House Group pénzügyi közvetítői üzletága Lengyelországban. A hitelvolumenek 25%-át a korábban indított hálózatbővítésből származó volumenek adják.

A Cégcsoport két nagy piaca mellett jelentős volt a cseh üzletágak teljesítménye is: sajátirodás ingatlanközvetítésben 19% volt az éves növekedés.

A Csoport 2021. december 10-én írt alá befektetési megállapodást az olasz Hgroup csoport felvásárlásáról. A tranzakció zárása várhatóan 2022. január 14-ig megtörténik, az olasz társaságok volumen és pénzügyi számai várhatóan a 2022. első negyedévi jelentésekben már szerepelni fognak.