Rendkívüli Hírek:

2024 október 21

Új tőzsdei kereskedési platform indult Magyarországon

Hivatalosan is elindította globális tőzsdei kereskedési platformját, a Freedom24-et Magyarországon a Freedom Holding Corp., a Nasdaq piacon jegyzett, 5,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkező nemzetközi befektetési csoport.

A cég az MTI-vel hétfőn közölte: a magyar befektetők számára is elérhető Freedom24 közvetlen hozzáférést biztosít 15 nagy amerikai, európai és ázsiai tőzsdéhez, köztük a Nasdaq, NYSE, CME, HKEX, Euronext, LSE és Deutsche Börse piacaihoz. A befektetők több mint 1 millió pénzügyi eszközzel, például részvényekkel, opciókkal és ETF-ekkel kereskedhetnek. A Freedom Holding Corp európai ágazataként alapított Freedom24, amely jelenleg 300 ezer ügyfelet szolgál ki Európában, az egyik legalacsonyabb kereskedési díjat kínálja.

További előnyök közé tartozik az átfogó ügyfélszolgálat, a Bloomberg-díjas elemzők ingyenes heti befektetési tanácsai, valamint a személyes számlavezetőhöz való hozzáférés – írták. A tájékoztatás szerint a Freedom24 kereskedési számla megnyitása ingyenes, a platform asztali és mobil (iOS, Android, Huawei) eszközökön is elérhető. A Freedom24 a Nasdaq-on jegyzett Freedom Holding Corp. európai leányvállalata, egy nemzetközi befektetési csoport, amely az Egyesült Államokban, Európában és Közép-Ázsiában rendelkezik szakértelemmel. A csoport világszerte 450 ezer ügyfelet szolgál ki, piaci tőkeértéke megközelítőleg 6 milliárd dollár. A Freedom24 uniós székhelyű lakossági tőzsdei brókerként több mint 40 000 részvényhez, 1500 ETF-hez és 800 000 amerikai részvényopcióhoz kínál hozzáférést az USA, Európa és Ázsia főbb tőzsdéin. A Freedom24 a MiFID II szabályozási keretek között működik, biztosítva a legmagasabb szintű befektetővédelmet. A bróker CySEC-engedéllyel rendelkezik, és minden EU-tagállamban tanúsítvánnyal rendelkezik.