Rendkívüli Hírek:

2024 október 19

Brutális dugóra kell készülni? Lezárások az M0-son!

Az M0-s autóút újabb szakaszán fognak javítási munkálatok végezni. Az ezzel járó sávlezárások miatt a közlekedők hosszabb menetidőre számíthatnak. Írta meg szombaton a Vezess.hu.

A következő két hétben garanciális burkolatjavítás, illetve dilatációjavítási munkálatok miatt sávlezárásra, ezzel együtt – tekintettel az út jelentős forgalmára – időszakosan hosszabb menetidővel számíthatnak a közlekedők az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a Deák Ferenc Hárosi Duna-hídon – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

A fotó illusztráció.

Az M0-s több szakaszán is zajlanak további karbantartási és javítási munkálatok: az 1-es és a 3-as kilométer között – az M5-ös autópálya felé, de még az M7-es csomópont előtt – meghibásodott a dilatációs szerkezet, emiatt a belső és a középső sávot is lezárták, ami napközben okozhat komolyabb torlódásokat.

Javítják a burkolatot az autóút keleti szektorán is, Vecsés és Gyál között, ezért az M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 42-es és a 36-os kilométer között lezárták a külső és a leállósávot. A forgalom így a belső sávon, valamint az ellenkező oldal belső sávján halad. Az M3-as autópálya felé a külső sáv mellett még a leállósáv használható.

Forrás: MTI, Vezess

Képek forrása: Shutterstock