2023 március 24

Mutatjuk, mit tud az ország legdrágább Mikulás csomagja

Szebbé teszik a rászorulók karácsonyát

Ez az ország első, felnőtteknek szóló Mikulás csomagja. Az akció szervezői arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ha a felnőttek nem is hisznek a Mikulás létezésében, de legalább a jó cselekedetek erejében kellene.

A piros csomagolásban olyan bonbonok találhatók, amelyeket sörrel, pezsgővel, és balatoni borokkal ízesítettek! A csomagot egyébként házhoz is szállítják.    

[extracode type=”ad” id=”in_post_trendextra” data=”117″]

A Mikulás 18 éven felülieknek készített csomagjának árából a Füred Kapitány karácsonya elnevezésű akció megszervezését támogatják,  amelynek keretében adományokat gyűjtenek rászoruló családoknak. Az akció másik célja, hogy a Mikulás és Füred Kapitány, a balatoni mesehős segítségével a kisgyermekek is megismerkedhessenek a jótékonyság és az önzetlenség fogalmával – nyilatkozta Éskovács Péter, az akció egyik szervezője.

Nézzük meg jól, mit veszünk!

Patakfalvi Andrea cakedesigner,  a balatonfüredi Trüffel csokoládébár tulajdonosa az összefogás fontossága mellett arra hívta fel a figyelmet, hogy a szülőknek érdemes megnézniük, mit is rejtenek a boltokban kapható csomagok.

[extracode type=”ad” id=”in_post”]

„Néha a rossz minőségű csokoládékat csomagolnak be ajándékként, de arra is volt már példa, hogy a megmaradt húsvéti nyuszikat csomagolták át Mikulásnak és ezek kerültek a polcokra” – mondta.

Szerencsére azonban sok minőségi csomag is található a boltokban, amelyeknek az ára sem túl magas, az átlagos összeállítások ára 600 és 2000 forint között mozog.

„A szülők akkor tudják kiválasztani a legjobb ár-érték arányú ajándékot a csizmákba, ha alaposan megnézik, mit is rejt a csillogó csomagolás belül. Ugyanakkor a szülők akkor járnak a legjobban, ha saját maguk válogatják össze a csomag tartalmát. Így kerülhet a csizmába néhány egészséges ajándék is a csokik mellé” – hangsúlyozta a szakember.