Az OTP Széchenyi Pihenőkártya kibocsátója, az OTP Pénztárszolgáltató jelentős megállapodást írt alá az országos lefedettségű, utazási kedvezményeket biztosító Hungary Card kibocsátójával, valamint az egyik legnagyobb szálláskereső oldallal, az Utazok.hu-val.

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya kibocsátója, az OTP Pénztárszolgáltató jelentős megállapodást írt alá az országos lefedettségű, utazási kedvezményeket biztosító Hungary Card kibocsátójával, valamint az egyik legnagyobb szálláskereső oldallal, az Utazok.hu-val. Az együttműködésnek köszönhetően, a több mint 530 000 OTP SZÉP kártya birtokos még több kedvezményt igénybe véve használhatja fel kártyán kapott juttatásait.


Mostantól akár féláron vásárolhatnak széleskörű kedvezményeket biztosító Magyar Turizmus Kártyát az OTP SZÉP kártya birtokosai. Erről írt alá megállapodást az OTP Pénztárszolgáltató és a Hungary Card kibocsátója, a Hotelinfo. A több mint 530 000 OTP SZÉP kártya tulajdonos a szabadidős alszámláról vásárolhat olcsóbban Magyar Turizmus Kártyát. Ezzel jelentős kedvezményekhez juthatnak az belföldi utazások és üdülések során. (http://www.hungarycard.hu)

Szintén a belföldi nyaralókat segíti az OTP Pénztárszolgáltató és az Utazok.hu megállapodása, amelynek köszönhetően az OTP SZÉP kártya birtokosok az Utazok.hu (http:/ /otpszepkartya.utazok.hu/?utm_source=otpszepkartya) illetve a Maiutazas.hu (http:// www.maiutazas.hu/otp-szep-extra) oldalakon, több ezer szálláshely közül foglalhatnak kedvezményes áron, sok szálláshely esetében automatikusan 5-10% kedvezményt élvezve a kedvezményes csomagárakból is.

„Az OTP SZÉP kártya tavalyi kibocsátásakor egyik fő célunk volt egy olyan termék kialakítása, ami az alapfelhasználáson kívül is számtalan kedvezményt biztosít ügyfeleinknek. A Hungary Card-dal és az Utazok.hu-val kötött megállapodások jelentősen növelik az OTP SZÉP kártya értékét és felhasználási lehetőségeit.” – számolt be az új megállapodásokról Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója.

Gál Gábor, a Hungary Card-ot kifejlesztő és forgalmazó Hotelinfo Kft. ügyvezető igazgatója a megállapodás kapcsán elmondta: „Úgy véljük, hogy a Magyar Turizmus Kártya, mint kedvezménylehetőség, illetve az OTP SZÉP kártya, mint fizetési eszköz remekül kiegészítik egymást. Hiszen a Hungary Card-dal elérhető kedvezőbb árak azt jelentik, hogy a munkavállalók SZÉP kártyán kapott juttatásai többet érnek. Az együttműködéstől hosszú távon a partnereink forgalmának növekedésére is számítunk.”

Szennay András az Utazok.hu értékesítési igazgatója az utazásra fordított összeg hatékony felhasználását emelte ki: „Az Utazok.hu rendszerének köszönhetően az OTP SZÉP kártya tulajdonosok több ezer szálláshely akciós ajánlatai közül választhatnak, amellett, hogy állandó kedvezményekben részesülnek. Arra számítunk, hogy az összefogásunk előrehaladtával egyre több kártyabirtokos váltja ki kedvezményesen Prémium Klub tagságunkat SZÉP kártyája mellé. Reményeink szerint rövid időn belül akár 50-100 000 vendégéjszakával is növekedhet partnerszállodáink forgalma.”

Az OTP Pénztárszolgáltató folyamatosan tárgyal hasonló, az ügyfeleinek egyre nagyobb értéket jelentő együttműködésekről.

Az OTP Széchenyi Pihenőkártyáról: Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. a SZÉP kártya piacvezető kibocsátója, 2011. júliusában, Magyarországon elsőként adta ki a Széchenyi Pihenőkártyát, amely 2012. január 1. óta szálláshelyi szolgáltatások mellett vendéglátóhelyi és szabadidős juttatásokra is felhasználható. Ma a mintegy 530 000 kártyabirtokos több mint 15 000 elfogadóhelyen, összesen mintegy 32 000 felhasználási lehetőség közül választhat OTP SZÉP kártyájával fizetve.